Goed nieuws: MendriX groeit momenteel zo hard, dat we toe zijn aan een verbouwing. In de komende twee maanden wordt het kantoor met een derde uitgebreid. “Zo hebben we letterlijk meer ruimte om die groei vorm te geven”, aldus directeur Mark van der Hijden.

Waarom is dit zo geweldig nieuws! Juist voor de klanten is het goed om te weten dat MendriX groeiambities heeft en waarmaakt. “We zijn stabiel, solide en volop in ontwikkeling, waarbij we continu naar de markt kijken, en inspelen op de wensen van onze klanten.”

“Om u nog beter te bedienen, is uitbreiding van onze ruimte noodzakelijk”, laat Van der Hijden weten. In de verbouwingsperiode die naar verwachting de hele zomer zal duren, blijft MendriX gewoon bereikbaar. “U zult dus niets merken, op eventueel verbouwingsgeluiden na die u soms zou kunnen horen, als u ons belt. Wij hopen dat u daarvoor begrip kunt opbrengen.” Mochten klanten er toch hinder van ondervinden, dan raadt Mark van der Hijden ze aan om direct aan de bel te trekken. “Dat is het laatste wat wij willen.”

Feestje!

“Wij groeien. Dankzij u. Daar zijn we onze klanten zeer dankbaar voor. U maakt onze groei mogelijk. Daarom zullen we daar zeker op feestelijke manier bij stil staan. Waarschijnlijk begin 2018. Hou uw mail en onze website in de gaten! We houden u op de hoogte!

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden