MendriX is trots dat Woonboulevard Poortvliet, de grootste woonboulevard van Nederland, voor haar logistieke activiteiten gekozen heeft voor MendriX.

Met 30 bezorgers is het Logistiek Centrum Woonboulevard Poortvliet dagelijks op weg voor het bezorgen van meubels en accessoires door heel Nederland. Door efficiënter plannen, het realtime bijsturen van de ritten, maar vooral het nauwkeurig informeren van klanten over geplande levertijden willen zij hun hoge service niveau nog verder verbeteren.

Daarnaast wordt in samenwerking met MendriX software ontwikkeld waarmee klanten via het klantenportaal zelf een leverafspraak kunnen maken of wijzigen. Uiteraard binnen de mogelijkheden en grenzen zoals door de planning aangegeven. Dinesh Rahmee, Logistiek Manager, geeft aan dat de gebruiksvriendelijkheid en toegankelijke opzet van MendriX enerzijds, en het meedenken door MendriX in mogelijke verbeteringen van de logistieke processen voor hen de aanleiding waren voor MendriX te kiezen. MendriX wenst Woonboulevard Poortvliet veel succes bij de implementatie!

Op de foto van links naar rechts Dinesh Rahmee (Logistiek manager Wbl. Poortvliet), Wim Elders (accountmanager MendriX) en Jorg de Jong (Teamleider planning en bezorging Wbl. Poortvliet)

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden