De huidige arbeidsmarkt staat onder druk. Ook in de transportsector is het lastig nieuwe mensen te werven. Er is een groot tekort aan chauffeurs, maar ook aan mensen op de planning en in de back-office is gebrek. Hoe zorg je ervoor dat je de juiste mensen enthousiast maakt voor jouw bedrijf?

Lees ook: De nieuwe user interface van MendriX TMS is Gaaf!

nieuwe User Interface
Aantrekkelijke werkomstandigheden, betekent ook: aantrekkelijke middelen, waarmee medewerkers hun werk kunnen doen. Van chauffeurs tot de mensen in de back-office…

Heel simpel: creëer de werkomstandigheden, waarvan jij denkt dat die aantrekkelijk zijn. Behalve een goede CAO, betekent dat ook voor de mensen die in de back-office werken, de juiste middelen om hun werk te doen. Een Transport Management Systeem kan de mensen net dat ene beetje extra in handen geven om bijvoorbeeld efficiënt te plannen, orders in te voeren of te factureren.

‘Zo bied je je werknemer een gave werkomgeving en -middelen’

Voor hét TMS van MendriX is in voorgaande periode hard gewerkt om een nieuwe UI te ontwikkelen. Dit allemaal om het gebruikersgemak te verhogen. Als mensen het fijn vinden om met MendriX te werken, is dat weer een extra trigger die je aantrekkelijkheid als werkgever verhoogt. Hoe fijn is dat? Zo helpt MendriX mee bij de werving van personeel, want een gave werkomgeving en middelen om mee te werken zijn steeds belangrijker.

Meer informatie over de nieuwe User Interface? Lees ook:

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden