Soms heb je van die momenten, die moet je gewoon delen. Zo hebben we er bij MendriX genoeg. Geen lange nieuwsbericht-momenten, maar kleine momentjes, die het delen waard zijn. Top-momenten met / bij klanten. 

Van de week waren we bijvoorbeeld bij A-One voor een presentatie. Wim Elders van MendriX kreeg bij FRL Post te zien hoe ze in de praktijk met MendriX werken. Transportbedrijf Hoogland deelde heel trots een foto van een verstuurde stapel facturen. Mede mogelijk gemaakt met MendriX TMS.

FRL Post

De duimen omhoog bij FRL Post!

Bij FRL Leeuwarden gaan de duimen nu ook omhoog bij de fietskoeriers, die sinds enige tijd ook de MendriX App gebruiken, Wel handsfree uiteraard…!
Frank Dijkstra van FRL laat Wim Elders van MendriX zien hoe dit in de praktijk werkt.

A-One

Yes! Voor A-One:

Van de week gaf Hans Versteegh een interessante presentatie bij het werkoverleg van Spoedkoeriers A-One:

Ook de chauffeurs uitleg kregen over MendriX TMS en de app. De chauffeurs zijn er blij mee, en ook de eigenaren, Lex en Esther (foto) waren erover te spreken!  Op naar een geweldige samenwerking, met mooie resultaten!

Facturen Hoogland

Gefeliciteerd @Transportbedrijf Hoogland!

Transportbedrijf Hoogland BV heeft MendriX TMS afgenomen, onder andere voor de facturatie. Dit is een foto van de eerste facturen die het bedrijf er met MendriX uitstuurt.

Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal. Dat er nog maar veel mogen volgen! Hoe meer, hoe beter.

Ook uw eigen top-momenten met MendriX creëren?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen, geheel vrijblijvend, telefonisch contact met u op om al uw vragen te beantwoorden, en samen met u op zoek te gaan naar een oplossing voor uw uitdagingen.

  • Voer een 10-cijferig telefoonnummer in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden