Chain Logistics gaat als eerste logistiek dienstverlener in Nederland nieuwe medewerkers aannemen via het concept van Open Hiring. Sollicitanten kunnen meteen aan de slag zonder eerst een sollicitatiegesprek te voeren of een CV te overleggen, zo valt te lezen op Logistiek.nl

“Open Hiring is een sociale innovatie waar wij meer dan open voor staan. Het mooie van de aanpak is dat je mensen binnenhaalt die supergemotiveerd zijn om aan het werk te gaan”, zegt Rob Jansen, directeur van Chain Logistics. Open Hiring is volgens Jansen een van de antwoorden op de het personeelstekort in de logistiek. “Ik ben enthousiast over het idee. Die passie probeer ik over te brengen op de organisatie en op andere ondernemers. Als dat lukt, zullen meer bedrijven volgen, want overal in onze branche is een tekort aan personeel.”

Het familiebedrijf, dat momenteel 75 werknemers telt, is geen onbekende voor MendriX. “Met de groei van ons bedrijf kwam ook de noodzaak om te investeren in een nieuw plan en facturatie programma. Daarom werken we sinds juli 2011 met MendriX TMS. Na een gedegen zoektocht, waarbij we vooral hebben gekeken naar ervaringen van collega bedrijven kwamen we hier terecht. Doorslaggevend in de beslissing is geweest, de mogelijkheid MendriX te koppelen met andere logistieke pakketten.”, aldus de heer Jansen. Wij als MendriX moedigen deze vooruitstrevende manier van personeelswerving alleen maar aan. “Het past ontzettend goed bij ons ‘we doen het samen’ en naar de toekomst kijken, ik wens Chain Logistics veel veilige kilometers met hun nieuwe medewerkers!”, zegt Mark van de Hijden, directeur MendriX.

Lees meer op Logistiek >> Chain Logistics neemt personeel aan zonder sollicitatiegesprek.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden