MendriX

Transport softwareoplossing | MendriX

Laatste MendriX nieuws

Blijf op de hoogte, lees hier ons laatste nieuws.

Verwachte toename tarieven in transport, MendriX helpt!

8 maart 2017 | koerier | transport

Het einde van het eerste kwartaal nadert en met de positieve berichtgeving van het CBS afgelopen week over omzetstijging van het goederenvervoer over de weg, is het voor veel transportondernemers tijd om de tarieven aan te passen. MendriX helpt u hierbij!  Gebruikers van MendriX kunnen in één klik collectief alle tarieven voor dit jaar aanpassen. Onze complete transport software bevat een uitgebreide wizard die u hier stap voor stap doorheen loodst. U kunt uw tijd immers wel beter gebruiken toch?


Verbetering transportsector zet door

Eind vorige week bleek uit de cijfers van het CBS dat de omzet van het goederenvervoer over de weg wederom stijgt. Voor het eerste kwartaal van 2017 verwacht per saldo 20 procent van de transportondernemers een toename van de tarieven, zo valt te lezen op de website van TTM.

Dankzij een sterk vierde kwartaal groeide de omzet van koeriers met maar liefst 6.5 procent en van vervoerders over de weg met ruim 3,5 procent ten opzichte van hetzelfde vierde kwartaal in 2015. Bij alle deelbranches werd meer omzet behaald, wat betekent dat er al drie jaar op rij sprake is van omzetgroei in de transportsector. Goed nieuws!

| |

contact

MendriX
Bisonspoor 8006 (Toren Athens)
3605 LW Maarssen
T 0346 - 290 700