Het einde van het eerste kwartaal nadert en met de positieve berichtgeving van het CBS afgelopen week over omzetstijging van het goederenvervoer over de weg, is het voor veel transportondernemers tijd om de tarieven aan te passen. MendriX helpt u hierbij!  Gebruikers van MendriX kunnen in één klik collectief alle tarieven voor dit jaar aanpassen. Onze complete transport software bevat een uitgebreide wizard die u hier stap voor stap doorheen loodst. U kunt uw tijd immers wel beter gebruiken toch?

Snel antwoord op al uw vragen!

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen geheel vrijblijvend telefonisch contact met u op om een demo te plannen over het aanpassen van uw tarieven.

  • Voer een 10-cijferig telefoonnummer in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Verbetering transportsector zet door

Eind vorige week bleek uit de cijfers van het CBS dat de omzet van het goederenvervoer over de weg wederom stijgt. Voor het eerste kwartaal van 2017 verwacht per saldo 20 procent van de transportondernemers een toename van de tarieven, zo valt te lezen op de website van TTM.

Dankzij een sterk vierde kwartaal groeide de omzet van koeriers met maar liefst 6.5 procent en van vervoerders over de weg met ruim 3,5 procent ten opzichte van hetzelfde vierde kwartaal in 2015. Bij alle deelbranches werd meer omzet behaald, wat betekent dat er al drie jaar op rij sprake is van omzetgroei in de transportsector. Goed nieuws!

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden