Transport is één van de vitale processen in Nederland. Niet alleen de voedseldistributie en -productie ondersteuning maar ook het transport van medische en bijvoorbeeld beschermingsproducten is cruciaal. De Nederlandse overheid dringt aan op “Social Distancing” door binnenblijven, thuiswerken enzovoorts, waarbij er minimaal 1,5 meter afstand blijft tussen mensen onderling. Naast de sociale aanpassing wordt er geprobeerd de economische motor van Nederland zo goed mogelijk aan de gang te houden. Transport en distributie zijn essentieel, ook in deze corona tijd. Wat kunnen wij doen om jullie te helpen om veilig te werken in deze uitdagende omstandigheden?

Wat de corona crisis in ieder geval heeft laten zien is de groei van alles wat online mogelijk is. Vaak met creatieve oplossingen proberen we er zo voor te zorgen dat het dagelijkse leven zoveel mogelijk ‘gewoon’ doorgang kan vinden. Of het nu gaat om leren, studeren, vergaderen en online kopen, de huidige situatie heeft ervoor gezorgd dat heel Nederland dit heeft omarmd en massaal is gaan gebruiken. Dit zal de komende tijd alleen maar toenemen…

Wanneer je hier als wegvervoerder / logistieke dienstverlener goed op wilt aanhaken en je dienstverlening wilt koppelen aan een webshop kun je dat met MendriX heel goed realiseren. Zo kun je  bijvoorbeeld al heel simpel bestanden laten inlezen in hun MendriX TMS. Koppelen met een webshop kan al voor een bedrag vanaf € 495,- excl. btw.

Dienstverlening verbeteren

Daarnaast kunnen je jouw dienstverlening verbeteren door de vernieuwde MendriX track & trace module en de module Afsprakentijden. Hiermee kun je  optimaal jouw klanten bedienen, door ze te voorzien van de juiste informatie over afleveringen. Ook kunnen hiermee leveringsafspraken tot op het moment van levering gewijzigd worden. Ook om afleveringen op een veilige manier te laten geschieden, bijvoorbeeld door aflevering op een voorkeurslocatie.

Wil je ook je dienstverlening verbeteren? Vul dit formulier in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een 10-cijferig telefoonnummer in
*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden