Met trots kunnen we hierbij laten weten dat Vegro voor MendriX heeft gekozen als nieuwe TMS-leverancier. Bij Vegro kun je terecht voor het kopen, lenen en huren van zorghulpmiddelen. Het persoonlijke advies en ruime assortiment aan hulpmiddelen zorgen ervoor dat mensen hun kwaliteit van leven behouden of kunnen verbeteren.

Dave van der Spek, Projectmanager Logistiek & Specials bij Vegro: “Om de klantverwachtingen waar te maken, niet alleen nu maar ook in de toekomst, moet ons logistieke proces nóg efficiënter worden. Wij hebben er alle vertrouwen in dat MendriX de juiste leverancier is om, samen met Vegro, te bouwen aan verdere groei van onze dienstverlening”.

Laurens van Run, founder van MendriX: “Vegro zocht een TMS-leverancier die hun langetermijndoelstellingen begrijpt en actief bijdraagt aan het realiseren ervan, en MendriX voldoet aan deze criteria. Daarnaast biedt ons systeem andere ingebouwde functionaliteiten die de verdere groei van Vegro ondersteunen. Deze eigenschappen maken MendriX tot een logische en toekomstbestendige keuze voor Vegro, iets waar we trots op zijn!”

Wim Elders, accountmanager Vegro: “Vegro zocht een TMS-leverancier die hun logistieke doelstellingen op zowel de korte termijn als ook de lange termijn begrijpt en actief kan bijdragen aan het realiseren ervan. MendriX voldoet aan deze criteria.

Met het MendriX Transport Management Systeem kunnen complexe aflevertrajecten (rechtstreeks, danwel via depot of distributie centrum, op een efficiënte wijze worden gepland, en worden betrokkenen tijdig en nauwkeurig op de hoogte gehouden over het verloop van hun zendingen. Dit betreft niet alleen verkoop maar ook verhuur van hulpmiddelen. Door meerdere dagen vooruit te kunnen plannen kunnen aflever- en ophaaladressen beter worden gecombineerd, wat leidt tot efficiëntere routes en dus tot kostenbesparingen.

Op de langere termijn staat de uitrol van de MendriX afsprakenmodule gepland, waarmee ontvangers zelf leverafspraken kunnen plannen, uiteraard binnen de grenzen van de capaciteit die Vegro hiervoor reserveert. Dit zal ongetwijfeld leiden tot nog meer efficiënte routes, en tevredenheid bij klanten. Kortom alle ingebouwde functionaliteiten die de verdere groei van Vegro ondersteunen. Deze eigenschappen maken MendriX tot een logische en toekomstbestendige keuze, iets waar we trots op zijn!”

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden