“Voor nieuwe medewerkers zal het gemakkelijker worden ermee te leren werken”

De nieuwe User Interface was nog niet af of Thorwald van Zelm van VDL Koeriers stond al te popelen om hem in gebruik te nemen. VDL Koeriers is een van de belangrijkste pioniers van MendriX, en test altijd graag de bèta versies van MendriX’ Transport Management Software.

Lees ook: De nieuwe user interface van MendriX TMS is Gaaf!

Van Zelm heeft inmiddels al weer even met de nieuwe User Interface kunnen werken, en deelt graag zijn ervaringen. “Het uiterlijk is gemoderniseerd”, zegt hij. “De bedoeling van de nieuwe interface is natuurlijk dat alles gemakkelijker te bedienen valt, maar het kost wel even tijd om het onder de knie te krijgen.” Hij vermoedt dat met name gebruikers van het eerste uur even de tijd nodig zullen hebben om te wennen aan het nieuwe uiterlijk.

Goed contact

“Het mooie is dat er goed contact over is met MendriX, en dat het vanzelf goed gaat komen.” Zelf geeft hij zijn feedback ook geregeld door, en is blij dat er dan altijd goed naar hem geluisterd wordt. “Uiteindelijk is de nieuwe User Interface intuïtiever.” Dat hij zelf de lay-out kan aanpassen om af en toe even terug te schakelen naar hoe het voorheen was, vindt hij prettig, maar hoeft hij nu al niet meer te gebruiken. “Uiteindelijk komen we er wel.”

Herkenbare Microsoft stijl

Voor nieuwe medewerkers die nooit eerder met MendriX TMS gewerkt hebben, zal het een stuk gemakkelijker worden, vermoedt hij. “Door de herkenbare Microsoft stijl wordt het gemakkelijker te leren met het TMS te werken”, zegt Van Zelm. Ondanks dat hij het even wennen vindt, blijft hij het leuk vinden om bèta versies uit te proberen. “Ik vind het geweldig als ik daarin mijn steentje kan bijdragen. Het is erg leuk om te zien dat als ik ideeën heb geopperd, dat ik die later terug zie. Zo is het echt een TMS, waaraan we samen bouwen.”

Lees ook: VDL Koeriers: “Een volwassen koeriersbedrijf kan niet zonder volwassen TMS”

Meer informatie over de nieuwe User Interface? Lees ook:

Wil je ook kennismaken met de nieuwe release van MendriX TMS? Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een 10-cijferig telefoonnummer in
*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden