Yes! De sollicitatieplek staat vast. Nu nog de kandidaten…. Durf jij het aan? Vanochtend nam consultant Roeland Bron samen met een verslaggever van EditieNL alvast de proef op de som. Samen klommen ze achter het stuur van een 4×4 om het ruige terrein van Experience Island te verkennen.

Wil je zien hoe dat ze verging? Kijk dan vanavond naar EditieNL om 18.15 uur!

Alvast een voorproefje zien? Jelle Drijver reed ook mee… en maakte dit geniale filmpje!

 

“We zoeken mannen en vrouwen die met hun poten in de modder keihard aan de bak willen gaan”, zei Roeland Bron al eerder tegen het Algemeen Dagblad. Als consultant bij MendriX is hij tevens verantwoordelijk voor de recruitment van de nieuwe consultant. Bijkomend voordeel van een ritje in een four-wheeldrive? Wie wil er nou niet door de modder crossen?

Experience Island fourwheeldrive 4x4 rijden met MendriX

Door erop uit te gaan met de sollicitant, hoopt MendriX de kandidaten voor de vacature van Medior ERP consultant nog beter te leren kennen. Als consultant bij MendriX ken je weinig grenzen, en doe je wat nodig is om klantsucces te realiseren. Kandidaten die meedoen aan deze 4x4wheeldrive Experience worden daarom niet beoordeeld op hun rij-kunsten, maar op lef en hun vermogen om oplossingen te verzinnen….

Ook als ze in onverwachte omstandigheden belanden…

Onverwachte omstandigheden? Met MendriX solliciteren in een 4x4....

Groei jij met ons mee?

Als consultant bij MendriX wordt je strategisch, tactisch en operationeel jij uitgedaagd en kan je jezelf bewijzen. Hulp is altijd beschikbaar maar jij bent aantoonbaar de key succes factor van je eigen projecten. De zwaarte van de baan zit hem niet in de individuele onderdelen zoals Peoplemanagement, Project- en Timemanagement, Branche- en organisatiekennis, ERP-kennis enz. maar in het geheel wat bij MendriX toch echt meer is dan de som der delen. Groei jij met ons mee?

Solliciteren!

Hoe gaat het in zijn werk. Sollicitanten kunnen een CV met een korte motivatie opsturen. Daarna bellen we je op voor een kort telefonisch interview waarna wij de beste drie kandidaten vóór 30 juni uitnodigen voor een 4Wheel drive selectiemiddag waarbij jij je toekomstige teamgenoten echt goed kan leren kennen voordat je bij ons het diepe in springt. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure. Voor meer informatie en direct solliciteren, bekijk de vacature hier!

Meer weten over Experience Island?

Experience island is de outdoor locatie voor ieder zakelijk evenement. Het terrein bevat 50 hectare dichte bossen, kraakhelder water en mooie stranden. Bij uitstek ideaal dus voor bijvoorbeeld bedrijfsevenementen, personeelsuitjes, zakelijke bijeenkomsten familiedagen, klantendagen of presentaties. Volgens kenners is Experience island het meest uitgebreide 4×4 terrein. Experience Island heeft een van de meest gevarieerde off-road terreinen van Nederland. Het terrein schikt zich perfect voor het 4×4 rijden! Het diverse terrein aan hindernissen, kombochten, steile hellingen en diverse ondergronden zorgen voor flinke uitdaging. Sinds eind mei 2014 hebben wij 4 nieuwe JEEP Wrangler Rubicon voertuigen welke enkel voor 4×4 rijden worden ingezet. Meer weten? Check de website. 

 

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden