“Sterk verbeterde teksten en iconen bij elke actie zodat ze direct duidelijk zijn”

Met de ontwikkeling van de nieuwe User Interface, heeft MendriX opnieuw de User Experience tegen het licht gehouden. Elk icoon is daarbij opnieuw geëvalueerd, en inconsistenties die er bestonden, zijn eruit gehaald. Daarin zijn ook suggesties van klanten meegenomen.

Lees ook: De nieuwe user interface van MendriX TMS is Gaaf!

Het voordeel van deze aanpassingen is dat het Transport Management Systeem (TMS) van MendriX nog duidelijker is geworden. “Het is direct duidelijk wat iets doet, en wat bepaalde knoppen betekenen” voor gebruikers. Daarnaast zijn alle iconen nu ook geschikt gemaakt voor High DPI, wat de gebruikerservaring ook fijner maakt. 

Direct thuis in MendriX TMS

De User Interface ontwikkeld in samenwerking met UX designer. Ofwel, een designer die gespecialiseerd is in het ontwerpen van een betekenisvolle en aangename gebruikerservaring op het gebied van software en apps. Zo is de nieuwe User Interface (UI) van MendriX TMS tot stand gekomen, compleet gebaseerd op Office 2019, waardoor de gebruiker zich direct thuis zal voelen in MendriX TMS. “Dankzij de sterk verbeterde teksten en iconen bij elke actie, zijn ze direct duidelijk. En kan daarover geen misverstand meer ontstaan.”

Direct duidelijkheid door sterk verbeterde teksten en iconen bij elke actie

Meer informatie over de nieuwe User Interface? Lees ook:

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden