• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Wat zijn uw uitdagingen?

 • Dubbele invoer?
 • Hoge werkdruk?
 • Lege kilometers?
 • Groeiende bedrijfskosten?
 • Of … ?
MendriX is al meer dan 20 jaar dé softwareleverancier voor zowel transport- als koeriersbedrijven. Toch verwijzen we u heel graag naar de concurrent. Waarom? Voordat u bij ons aanklopt, is het goed om na te denken over hoe u wilt automatiseren. Om te bedenken: welke problemen heeft u dagelijks? Waar loopt u tegen aan? Kijk dan eerst eens bij de concurrenten van MendriX om te zien hoe zij het doen en wat ze doen.
Heeft u dat op uw netvlies?
Bel dan met MendriX, en maak het ons moeilijk! In tegenstelling tot andere spelers, zitten wij juist te wachten op uw problemen. Om met Mark van der Hijden te spreken: “We stuiteren van energie. Wij nemen heel graag uw uitdaging aan!”
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vallen en opstaan
De ‘weg naar succes met MendriX’ is een weg die al door veel klanten bewandeld is. Een weg die gaat met vallen en opstaan. Nu zult u wellicht denken dat dit alleen maar gaat over hoe goed het ging. Of hoe geweldig de resultaten zijn. Dat is niet zo. Van alleen de succesverhalen moeten we het niet hebben. Juist de leermomenten zorgen ervoor dat wij beter worden, en dat wij u ook kunnen helpen om beter te worden. Hoe? Lees het in ons e-book: ‘De weg naar succes met MendriX met inspirerende klantverhalen’

ICT & Logistiek 2018: Bent u er ook weer?

In 2018 zijn we er weer bij. Precies hierom. Aan het einde van dit filmpje daagt Mark van der Hijden van MendriX u uit! Die uitdaging geldt dus ook in 2018. Gaat u hem aan?

Klanten die het ons moeilijk maakten:

Automatisering van aflevering goederen
A7 Logistics gebruikt MendriX om het afleveren van goederen (paketten en pallets) te automatiseren. Dennis Smit: “We hebben het volledige afleversysteem ingericht met MendriX.” Hij adviseert MendriX graag aan anderen, omdat MendriX volgens hem een hele goede ondersteuning biedt aan het logistiek proces, voor het leveren van goederen van A naar B. Bekijk ook de video (hierboven).  
Berekening kilometers en uren
VDL Koeriers, een van de belangrijkste pioniers van MendriX, test momenteel de beta versie van MendriX TMS. Sinds kort maakt de koeriersdienst ook gebruik van Bing Maps EU, een van de vele opties binnen MendriX Transport Management Software. Met de module Bing Maps kunnen in MendriX aan de hand van laad- en losadressen automatisch de benodigde kilometers en uren worden berekend. Voorheen gebeurde dat handmatig! Lees ook het verhaal van VDL Koeriers.  
DTS: “Om verder te kunnen groeien was het tijd om te automatiseren”

Het aantal orders dat Dambacher Transport Services (DTS) te verwerken heeft, is in twee jaar tijd met 160 procent gestegen. Inmiddels heeft het bedrijf 32 chauffeurs en een wagenpark van 24 voertuigen, waarvan 15 vrachtauto’s. “Om verder te kunnen groeien was het tijd om te automatiseren”, aldus Alexander Dambacher. Mocht u het gemist hebben in het vakblad van TLN, lees dan hier het verhaal van DTS.  

Wij maken het u graag gemakkelijk!
In de nieuwssectie op onze website leest u nog veel meer verhalen van klanten die het ons moeilijk maakten. Volgt u ons al op Linkedin en Facebook? Dan krijgt u automatisch de updates te zien van onze website.
Resultaten met MendriX TMS

MendriX TMS zorgt voor:

 • minder werkdruk
 • verlaagde administratieve last: dubbele invoer is verleden tijd
 • besparingen in tijd en kosten
 • centralisering van kennis in uw bedrijf
 • ondersteuning van uw bedrijfsgroei

Wilt u dat ook? Kom het ons maar moeilijk maken. MendriX daagt u uit:

Vul hieronder uw uitdagingen in! We nemen geheel vrijblijvend, telefonisch contact met u op om al uw vragen te beantwoorden, en samen met u op zoek te gaan naar een oplossing voor uw uitdagingen.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden