• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Transport
Referenties

Lees hier wat een aantal van
onze transportklanten van
ons vinden!

Onze software draait bij een groot deel van onze transport en koerier klanten al meerdere jaren. Onze klanten zijn onze grootste ambassadeurs en daar zijn we trots op. Lees hier meer over onze transportreferenties.

Transportbedrijven vragen om andere expertise dan koeriersbedrijven. Er is bijvoorbeeld sprake van speciaal vervoer of meerdere ritten die langs elkaar lopen. Wat uw wensen ook zijn, wij bieden de juiste oplossing.

Elst Transport

Al bijna 20 jaar zijn wij voor u bezig transport te vereenvoudigen.
Een moeilijk bereikbare plaats, breekbaar product of een waardevol product?
Geen probleem, uw zending is bij ons in vertrouwde handen.
Wij zijn niet voor niets de specialist voor bouw en industrie. Wij zijn er om u perfect te ondersteunen in uw dagelijkse werkzaamheden. Daarom hebben wij altijd een passende vervoersoplossing voor uw zending, zelfs voor de meest afwijkende maten en materialen. Daarnaast zijn onze chauffeurs kind aan huis op de verschillende bouwplaatsen, industrieterreinen en vliegvelden.

Freightwatch

“We werken al jaren samen met MendriX en zijn meer dan tevreden! Mede dankzij deze software zijn wij in staat om de laatste jaren onze omzet en het aantal orders steeds weer te verdubbelen. Het systeem werkt erg snel, is gebruiksvriendelijk en storingsvrij. Inmiddels hebben we samen diverse maatwerktrajecten afgerond en die dragen, samen met de bestaande modules, stuk voor stuk bij aan een efficiënte bedrijfsvoering en planning. Voor ons is MendriX een logische keuze en een zéér betrouwbare partner.” – Bas Coenen (eigenaar)

Alert Logistiek

“De producten van MendriX voldoen al jaren aan onze hoge verwachtingen. Alert is als bedrijf altijd op zoek naar verbetering van onze kwaliteit en ook hierin hebben wij de ideale partner in MendriX gevonden. Ze zijn als geen ander bereid oplossingsgericht mee te denken en weten wat innovatie en service betekenen.” – Francisco Dentinho (Directeur)

Cargo Service Europe

“Het pluspunt van MendriX is het persoonlijke contact. Korte lijnen, goed georganiseerd en de software kan met ons meegroeien.” – Bart Habraken (Office Manager)

Chain Logistics

“Met de groei van ons bedrijf kwam ook de noodzaak om te investeren in een nieuw plan en facturatie programma. Daarom werken we sinds juli 2011 met MendriX TMS. Na een gedegen zoektocht, waarbij we vooral hebben gekeken naar ervaringen van collega bedrijven kwamen we hier terecht. Doorslaggevend in de beslissing is geweest, de mogelijkheid MendriX te koppelen met andere logistieke pakketten. Hierdoor wordt een groot aantal handelingen, welke voorheen handmatig gingen, nu volledig geautomatiseerd verwerkt.” – Rob Jansen (Directeur)

Nassau Sneltransport

“Sinds september 2006 gebruikt Nassau het planprogramma Mendrix. Na een proefperiode van 3 maanden zijn wij volledig overgestapt op het planprogramma. Vanwege de grote groei van ons bedrijf kunnen wij niet meer zonder Mendrix. Wij zijn bijzonder tevreden over Mendrix.” – Mark Giera (Directeur)

Sneltransport Pater B.V.

“Tot onze volle tevredenheid maken wij al jaren gebruik van MendriX. Het programma is snel, betrouwbaar en werkt gemakkelijk, bovendien storingsvrij.” – Mike van der Meijde (Directeur)

Ton Cornelissen Koeriersdiensten

“Wij zijn van een zeer professioneel pakket waarvan we maar 20% betaalbaar konden gebruiken, overgestapt naar MendriX. Hier kunnen we 80% gebruiken voor minder geld, en zeer gebruiksvriendelijk, zelfs ik snap het. En het mooiste is, wat we tekort komen, maken ze er gewoon bij. Kortom: we hebben een eigen betaalbaar maatpak gemaakt wat past.” – Ton Cornelissen (Directeur)

Dagelijks maken honderden bedrijven en tienduizenden chauffeurs en verladers gebruik van MendriX. Hieronder een kleine greep uit onze tevreden MendriX gebruikers.

Dagelijks maken honderden bedrijven en tienduizenden chauffeurs en verladers gebruik van MendriX. Hieronder een kleine greep uit onze tevreden MendriX gebruikers.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden