MendriX

Transport softwareoplossing | MendriX

Transportreferenties

Lees hier wat een aantal van onze transportklanten van ons vinden!

Onze software draait bij een groot deel van onze transport en koerier klanten al meerdere jaren. Onze klanten zijn onze grootste ambassadeurs en daar zijn we trots op. Lees hier meer over onze transportreferenties.

Transportbedrijven vragen om andere expertise dan koeriersbedrijven. Er is bijvoorbeeld sprake van speciaal vervoer of meerdere ritten die langs elkaar lopen. Wat uw wensen ook zijn, wij bieden de juiste oplossing.

Alert Logistiekalert-logo

“De producten van MendriX voldoen al jaren aan onze hoge verwachtingen. Alert is als bedrijf altijd op zoek naar verbetering van onze kwaliteit en ook hierin hebben wij de ideale partner in MendriX gevonden. Ze zijn als geen ander bereid oplossingsgericht mee te denken en weten wat innovatie en service betekenen.” – Francisco Dentinho (Directeur)

Lees de volledige testimonial van Alert Logistiek »

Cargo Service Europecse-logo

“Het pluspunt van MendriX is het persoonlijke contact. Korte lijnen, goed georganiseerd en de software kan met ons meegroeien.” – Bart Habraken (Office Manager)

Lees de volledige testimonial van Cargo Service Europe »

Chain Logisticschain-logistics-logo

“Met de groei van ons bedrijf kwam ook de noodzaak om te investeren in een nieuw plan en facturatie programma. Daarom werken we sinds juli 2011 met MendriX TMS. Na een gedegen zoektocht, waarbij we vooral hebben gekeken naar ervaringen van collega bedrijven kwamen we hier terecht. Doorslaggevend in de beslissing is geweest, de mogelijkheid MendriX te koppelen met andere logistieke pakketten. Hierdoor wordt een groot aantal handelingen, welke voorheen handmatig gingen, nu volledig geautomatiseerd verwerkt.” – Rob Jansen (Directeur)

Gitrans Sneltransportgitrans-logo

“Sinds september 2006 gebruikt Gitrans het planprogramma Mendrix. Na een proefperiode van 3 maanden zijn wij volledig overgestapt op het planprogramma. Vanwege de grote groei van ons bedrijf kunnen wij niet meer zonder Mendrix. Wij zijn bijzonder tevreden over Mendrix.” – Mark Giera (Directeur)

Sneltransport Pater B.V.pater-logo

“Tot onze volle tevredenheid maken wij al jaren gebruik van MendriX. Het programma is snel, betrouwbaar en werkt gemakkelijk, bovendien storingsvrij.” – Mike van der Meijde (Directeur)

Ton Cornelissen Koeriersdienstentck-logo

“Wij zijn van een zeer professioneel pakket waarvan we maar 20% betaalbaar konden gebruiken, overgestapt naar MendriX. Hier kunnen we 80% gebruiken voor minder geld, en zeer gebruiksvriendelijk, zelfs ik snap het. En het mooiste is, wat we tekort komen, maken ze er gewoon bij. Kortom: we hebben een eigen betaalbaar maatpak gemaakt wat past.” – Ton Cornelissen (Directeur)

Vers-Expressvers-express-logo

“Vroeger hadden we alleen losse opdrachten en misten veel noodzakelijke informatie. Dit moest toen allemaal handmatig erbij worden gehaald. Met MendriX TMS is het veel duidelijker en overzichtelijker geworden. Daarbij is het proces van orderinvoer tot facturatie veel sneller geworden en zijn de verantwoordelijkheden beter verdeeld. De zoektocht naar een bewezen standaardoplossing met goede prijs, maakt dat MendriX voor ons de beste keuze is geweest.” – Frank Gruijters (Directeur)

Lees de volledige testimonial van Vers Express »

 

contact

MendriX
Bisonspoor 8006 (Toren Athens)
3605 LW Maarssen
T 0346 - 290 700