Transport TMS

Haal meer rendement uit transport

MendriX TMS: software die je verder brengt

Ontdek de snelste route naar een meer winstgevende organisatie

Ondernemers die de data vanuit hun TMS goed op orde hebben maken hogere rendementen dan hun concurrenten.

MendriX TMS en MendriX Mobile blinken uit bij de vastlegging van gegevens bij elke stap in het logistieke proces. Deze vastlegging helpt je bovendien met plannen, uitvoeren, monitoren, escaleren, factureren en communiceren. Voeg naast tijdig laden en lossen meer informatie toe voor je opdrachtgevers en verander zo van louter leverancier in een echte partner voor je klanten. Daarmee bouw je verder aan je omzet, rendement en integratie. Met MendriX kies je voor een systeem dat je medewerkers naar tevredenheid gebruiken en die positieve houding werkt door naar je klanten.

Voorbeelden van optimalisaties die jouw processen ondersteunen

 • Digitale communicatie met opdrachtgevers door uitgebreide koppelmogelijkheden, webportal en gebeurtenisgestuurde notificaties via e-mail, sms, xml en web hook
 • Digitale communicatie met ontvangers via tweeweg-track and trace, sms en e-mail waarin levertijd, stopvolgorde, scanvoortgang en meer te zien is in jouw huisstijl of die van je opdrachtgever
 • Digitale communicatie met chauffeurs voor taken en werkuren
 • (Automatisch) plannen in ritten, zowel grafisch drag-and-drop, als op de kaart
 • Faalkostenverlaging met (crossdock)scannen, emballageregistratie en afschrijving, inkoop met marges en functionaliteit om afspraken te maken
 • Capaciteitsmanagement om het maken van afspraken in goede banen te leiden, zonder dat de planning in een nachtmerrie ontaardt
 • Alle data die je nodig hebt om een waardevolle partner in de keten te worden

Zij gingen u voor

We werken al jaren samen met MendriX en zijn meer dan tevreden! Mede dankzij deze software zijn wij in staat om de laatste jaren onze omzet en het aantal orders steeds weer te verdubbelen. Het systeem werkt erg snel, is gebruiksvriendelijk en storingsvrij. Inmiddels hebben we samen diverse maatwerktrajecten afgerond en die dragen, samen met de bestaande modules, stuk voor stuk bij aan een efficiënte bedrijfsvoering en planning. Voor ons is MendriX een logische keuze en een zéér betrouwbare partner.

Bas Coenen - Directeur

We kunnen elk transport volgen en onmiddellijk ingrijpen. Goede informatie bieden: juist vanwege de bederfelijke goederen moeten we ons daarin onderscheiden.

Govert Zaalberg - Operations Manager

Met MendriX TMS kun je gewoon veel meer. We kunnen er heel goed mee uit de voeten, dankzij de veelzijdigheid van het programma.

Jacky Verhelst - Directeur

De dynamische wereld waarin MendriX ontwikkelt bepaalde de keuze, omdat er heel veel mogelijk is in hun pakket.

Henk Timmerman
CEO Timmermangroep

Tot onze volle tevredenheid maken wij al jaren gebruik van MendriX. Het programma is snel, betrouwbaar en werkt gemakkelijk, bovendien storingsvrij.

Mike van der Meijde - Directeur

Wat eerst veel tijd kostte, gaat nu in een paar seconden. We mochten bij MendriX gratis proefdraaien en voor je het weet wil je niet meer anders.

Henk Snoeren - Directeur

MendriX TMS is het hart van de onderneming. Het hele traject is inzichtelijk, waarbij de klant ook nog eens zijn vracht op de voet kan volgen.

Maarten Obdeijn - Directeur

We willen alles uit het systeem halen wat erin zit. Het aantal telefoontjes is met 60 tot 70 procent gedaald, wat zorgt voor rust binnen de organisatie.

Kevin Aartsen - Operationeel Directeur

We kozen MendriX vanwege de prijs-kwaliteitverhouding. Voor ons als onderneming is het belangrijk om steeds meer data te verzamelen.

Wilbert Vernooij - Directeur

Met MendriX zijn en blijven we klaar voor de toekomst.

Thomas Kruip - Directeur

Het goede van MendriX is de flexibiliteit. Het ziet eruit als Word en Excel, met dezelfde werkwijze en dezelfde logische volgorde.

Jurgen Damen - Logistiek Manager

Sinds september 2006 gebruikt Nassau het planprogramma Mendrix. Na een proefperiode van 3 maanden zijn wij volledig overgestapt op het planprogramma. Vanwege de grote groei van ons bedrijf kunnen wij niet meer zonder Mendrix. Wij zijn bijzonder tevreden over Mendrix.

Mark Giera - Directeur

Wachten kost geld en bij ons hoeft de klant nooit te wachten. We hebben binnen drie kwartier de planning rond voor alle vrachtauto’s, een enorme tijdsbesparing. Mendrix TMS is een fijn pakket, ik kan het absoluut aanbevelen.

Gert Willigenburg - Directeur

Dankzij MendriX TMS zijn we nu vaker op tijd thuis. We hadden meteen een goed gevoel bij MendriX, nog voor de demo was begonnen.

Bas de Vlieger - Directeur

Wat krijg je als je kiest voor MendriX TMS of Mobile?

 • Een bewezen robuuste TMS- en Mobile-oplossing in een on-premise-, cloud- of SaaS-constructie
 • Configureerbare standaardsoftware op basis van best practices
 • Implementatie met zorg en aandacht
 • Vakbekwame ondersteuning

Samen kijken naar de bedrijfsprocessen, vaststellen waar je organisatie nu staat en waar je groeiambities liggen. Dit doen wij door met jou te bepalen op welke groeiassen er winst te behalen valt.

MendriX groeikubus

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden