U heeft nog een dag om de Transport & Logistics in Antwerpen te bezoeken. Bij de opening sprak Jacques Vandermeiren CEO van het Havenbedrijf, over het maritieme belang van Antwerpen. Duizenden mensen bezochten inmiddels de grootste logistieke vakbeurs van de Benelux, waar MendriX uiteraard niet mocht ontbreken.

MendriX is te vinden op de stand 1.077, waar MendriX medewerkers vol enthousiasme de geïnteresseerde bezoekers te woord staan. Het thema is innovatie. Een thema dat uitstekend bij MendriX past. Ook op deze beurs laat MendriX weer de nieuwste ontwikkelingen zien. “Inspirerend”, aldus een van de passanten. “Hier wil ik wel meer van zien.”

 

Meer weten en u nog registeren voor deze laatste dag? Dat kan hier!

Gedurende drie dagen, van 17 tot 19 oktober, presenteren 315 exposanten in Antwerp Expo state-of-the-art producten en diensten aan bijna 10.000 professionals uit de transport en logistieke sector. Een sterk conferentieprogramma met relevante topics en debatten voor de hele sector komt aan bod.

Wat staat er nog op het programma?
Ook op de laatste dag is het programma nog boeiend. Registreer u, en mis het niet. Morgen passeren onder andere de volgende onderwerpen de revue:

11.00 De lange weg naar interoperabele tolsystemen
12.00 Mobiliteit in Antwerpen
13.00 Magazijn zonder bestuurders?
14.00 Chauffeurstekort in het wegvervoer

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden