Voor velen zijn het onzekere tijden. Juist daarom kan het goed zijn om juist nu jezelf of je medewerkers bij te laten spijkeren. Daarom heeft MendriX op 10 augustus de eerstvolgende training gepland, veilig op 1,5 meter in het Business Center in Maarssen.

Wil je als organisatie echt alles uit MendriX halen, dan is het goed dat er meer spelers op verschillende niveaus weten wat de mogelijkheden zijn van het TMS. Nieuwe medewerkers die MendriX nog niet kennen, kunnen op training komen of medewerkers die zich willen laten bijspijkeren omtrent de nieuwste ontwikkelingen in MendriX TMS. Voordeel van de training is daarbij dat klanten ook onderling van elkaar leren. De een heeft meer ervaring met factureren, de ander gebruikt juist de planningsfunctionaliteit optimaal.

Tot nu toe hebben vele gebruikers de training met succes en naar tevredenheid gevolgd, die MendriX nu al ruim een jaar geeft. De reacties zijn positief. Zowel beginners als gevorderden die de training al volgden, geven aan veel aan de training te hebben gehad. In de praktijk wordt hét TMS van MendriX na de training nog effectiever ingezet. Uiteindelijk is het doel dat elke klant MendriX TMS optimaal kan inzetten. “Het is serieus de moeite waard”, aldus een van de deelnemers.

Vragen aan consultant en trainer Joost Helmink:

Kun je me vertellen hoe en wat?
De trainingen worden weer opgepakt zoals vanouds. Minimaal 5 man, maximaal 7 man.

Hoe houdt MendriX verder rekening daarin ook met de corona maatregelen?
We proberen een zo groot mogelijke ruimte te vinden waar we de 1,5 meter kunnen waarborgen. Daarnaast zorgen we voor voldoende desinfectans. Mondkapjes worden uiteraard aangemoedigd.

Hoe worden de trainingen vorm gegeven?
Het is weer de basistraining zoals we die gewend zijn. We gaan in groepsverband door MendriX heen. Van begin tot eind. We beginnen de ochtend aan de oppervlakte, maar zullen snel dieper duiken. Daarom is de training interessant voor elke MendriX gebruiker. Beginner of ervaren.

Hoeveel mensen mogen deelnemen?
Maximaal 7, maar minimaal 5. Minder dan 5 wordt de training afgezegd en verplaats naar de volgende maand. De inschrijving schuift uiteraard mee.

Bij MendriX op kantoor? Of digitaal?
We gaan gebruik maken van het businesscenter.

Hoe kun je je opgeven?
Door rechtstreeks een mailtje te sturen aan Joost Helmink of Ben van Halem: j.helmink<at>mendrix.nl of b.vanhalem<at>mendrix.nl  

Wil je direct meer weten over MendriX en MendriX TMS? Laat hieronder je gegevens achter. We helpen je graag met jouw (logistieke) uitdaging!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een 10-cijferig telefoonnummer in
*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden