Met MendriX Mobile 2.0 is traceerbaarheid – tot op het pakket nauwkeurig – realtime mogelijk. Door inzicht te geven in de laatst bekende scanstatus van de collo en de mogelijkheid hier invloed op uit te kunnen oefenen door de chauffeur, hebben alle belanghebbenden op ieder moment inzicht in de zending. Van de planner op kantoor, tot opdrachtgever, verzender en ontvanger.

Lees ook: 5 redenen waarom je MendriX niet wilt missen op de ICT & Logistiek

Stel een pakketbezorger heeft drie pakketten mee, met een van de pakketten is een probleem. Met gebruik van MendriX Mobile 2.0 worden alle betrokkenen direct geïnformeerd. Zo voorkomt u als ondernemer dat er onduidelijkheid is betreffende de status van een zending.

Bij de scan status heeft de chauffeur de mogelijkheid foto’s toe te voegen. Die foto’s kunnen in MendriX Mobile 2.0 ook opgeslagen worden als pdf, wat handig is om achteraf als bewijsmateriaal toe te voegen. Zo weten ondernemers ook precies waar en wanneer het in het traject fout is gegaan. Daarbij kunnen foto’s gebruikt worden als bewijslast.

Colli bewerken

Met de nieuwe functionaliteit in MendriX Mobile is het nu ook mogelijk om de colli te bewerken. Bijvoorbeeld: de opdrachtgever heeft twee pallets aangemeld, maar er liggen er drie klaar, dan kan de chauffeur zonder tussenkomst van de planning een extra pallet registreren.

Lees ook: Betere ritregistratie en evaluatie door toevoeging nieuwe functionaliteit in MendriX Mobile

Direct meer weten? Vul het contactformulier in en we nemen vrijblijvend contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een 10-cijferig telefoonnummer in
*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden