1 mei vierde MendriX klant Hermos haar 35-jarig jubileum. Dat top-moment moest natuurlijk gevierd worden! Daarnaast zwaaide account manager Wim van MendriX eind april FDS Logistics eigenaar Wim Bonewald uit. Hij was weer even terug in Nederland, en ontving uit handen van Wim een afscheidscadeau. Eureka Logistiek Zeeland gaat over van papier op MendriX, inclusief Exact Online koppeling. De implementatiedag was niet alleen zonnig, maar ook zeer geslaagd. 

De bloemen en champagne werden hartelijk ontvangen bij Hermos! Namens het hele MendriX team, hartelijk gefeliciteerd Hermos. Op de volgende 35 jaar.

Lees ook: Hermos: “Dankzij MendriX doen we meer met minder”

Ze mogen dan wel geëmigreerd zijn, maar natuurlijk zullen Wim en Carin Bonewald nog geregeld hun gezicht laten zien. Wim Elders van MendriX zocht ze op, en bracht ze een leuk aandenken aan MendriX.

Echte originele MendriX deurmat

Deze echte originele MendriX deurmat kunnen ze in hun Café de Brabander in Gran Canaria neerleggen. Zo lopen al die bargangers niet al dat zand van het strand naar binnen. Wim Bonewald overweegt de mat niet voor de deur, maar een ereplekje op de bar te geven!  👍 😁 De mat ging natuurlijk direct weer met ze mee naar Gran Canaria, alwaar het natuurlijk heerlijk vertoeven is…  🌞

Lees ook: Eigenaar FDS Logistics maakt droom waar met MendriX

Eureka! Wat een zonnige implementatiedag was dat…

Professionaliseringsslag

Eureka Logistiek Zeeland gaat over van papier op MendriX, inclusief Exact Online koppeling. De gezellige Brabanders zijn serieus bezig met een professionaliseringsslag. Automatisering met MendriX is daar een onderdeel van. Een ander stap is de bouw van een nieuw onderkomen! MendriX feliciteert Eureka Logistiek met de implementatie en wenst Geert, Mark en Bart veel succes. Ook straks in het nieuwe pand.

Wilt u ook een professionaliseringsslag maken?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen, geheel vrijblijvend, telefonisch contact met u op om al uw vragen te beantwoorden, en samen met u op zoek te gaan naar een oplossing voor uw uitdagingen.

  • Voer een 10-cijferig telefoonnummer in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

 

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden