Onze 2021 top innovaties die je bedrijf beter maken!

Retour vanuit je luie stoel

Online winkelen is fantastisch maar een retourzending terugbrengen naar een postpunt is altijd vervelend. Met MendriX kan nu vrijwel iedere bezorger en vervoerder (mobiel) postpunt worden en pakketten mee terugnemen. Minder lege kilometers, beter voor het milieu en extra omzet voor de vervoerder. Extra verdienmodel, ook voor B2B om lege kilometers om te zetten in marge. Schades in dezelfde drop kun je terugnemen.

Crossdock scannen zoals jij dat wilt

Hoe jij je crossdock doet, bepaal je zelf. Met MendriX Crossdock richt jij jouw eigen vragenpaden in. Zo doe je de juiste scans voor maximale traceerbaarheid. Geef je aan de loodsmedewerker precies de juiste feedback voor correcte sortering. En registreer je exact de juiste verpakkingen en gewichten voor een tijdige facturering.

Volledige agenda functionaliteit op chauffeur en materiaal

Mens en materiaal vragen zorg en aandacht om ze in topconditie te houden. Voor het materiaal deed je dit altijd al, voor de chauffeurs doe je er in deze lastige arbeidsmarkt nog een schepje bovenop. Met volledige agendafunctionaliteit registreer je in MendriX TMS makkelijk en snel of chauffeur, trekker, trailer en bakwagen beschikbaar zijn. Hierdoor plan je op de grafische planborden altijd op basis van de actuele informatie. Zo voorkom je overboeking en daarmee onprettige verrassingen.

Vragenpaden via colli kenmerken

Je doet burenleveringen of juist niet en doet de 18+ leeftijdscontrole volgens de richtlijnen. Vanaf nu ondersteun je de chauffeur met de juiste vragen, extra aandachtschermen en correcte registratie. Bovendien is het tarief automatisch correct wanneer er colli zijn met bijzonderheden. Focus op kwalitatief juiste leveringen, zonder extra administratieve handelingen.

Rit monitoring met live werkuren controle

Live de ritten volgen en bijsturen op alleen escalaties bespaart tijd en energie. Daarnaast zorgt dit er voor dat je bij problemen snel en goed ingrijpt om daarmee erger voorkomt. Gecombineerd met de live controle van de door jouw chauffeurs geregistreerde werkuren krijg je grip op die hele belangrijke uren- kostenpost. Nu ingrijpen scheelt verlies van uren en je corrigeert onmiddellijk de werkwijze. Daardoor presteren jullie in de toekomst samen beter.

Selfbilling

Zonder een betrouwbare flexibele schil zijn de mogelijkheden als bedrijf beperkt.
Met selfbilling heb je niet alleen gedetailleerd grip op de inkoopkosten, maar bespaar je ook nog eens veel tijd op inkoopcontrole. Minstens zo belangrijk is de betrouwbare ontzorging van de charters. Zij krijgen correct en op tijd betaald, zonder zelf de administratie te voeren. Dit is aantrekkelijke charterbinding.

MendriX TMS

Wat begon als dienst aan een kennis, groeide uit tot een slim softwarepakket voor de logistieke sector. Makkelijk via mobiel, met een korte lijn tussen vervoerder en klant. We gaan in gesprek met Laurens Van Run (CTO) over de voordelen, toepassingen en de nieuwe ontwikkelingen van het product MendriX TMS. 

MendriX Mobile

MendriX Mobile is je verlengstuk naar de werkvloer. Product Owner Carvin Werners vertelt je over alle mogelijkheden van MendriX Mobile. Zo kan iedere transporteur zelf zien hoeveel waarde dit product toevoegt in combinatie met MendriX TMS en kunnen zij meteen van nieuwe ontwikkelingen meeprofiteren.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden