Jagende TMS-verkoper gezocht met ambities (4 of 5 dagen/week)

… voor dé beste logistieke automatiseerder in het land!

Bij MendriX maken, verkopen en implementeren wij apps, webportals, integratie met webshops en uiteraard de beste transport software voor op kantoor. Wij vinden het gaaf de beste te willen zijn, getuige onze herhalende FD Gazelle Award, onze groei jaar in jaar uit en honderden tevreden klanten!

Uiteraard hebben wij ook een geweldig salesteam, waarbinnen competitie en collegialiteit hand in hand gaan. Om dit team te versterken, zoeken wij een jagende verkoper mét ervaring. Er liggen nog zoveel kansen, we hebben JOU nodig om die te grijpen!

Jij bent de slimme, sneldenkende verkoper met energie die …

… zelfstandig maar in een team de MendriX software oplossingen verkoopt aan vervoerders. Je bent bezig met het vinden van de juiste prospects en deze op te werken tot gelukkige klanten. Dit doe je door de juiste standaard modules, implementatie, trainingen en eventueel klein maatwerk te verkopen en in nauwe samenwerking met je collega’s. Na de verkoop en de eerste implementatie, wordt de klant overgedragen aan een accountmanager, die de relatie overneemt.

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

 • De juiste prospects bereiken (ook koude acquisitie) en tot klanten maken (wij willen langdurige relaties).
 • Flink meedenken hoe we onze sales elk jaar weer tot een hoger niveau kunnen brengen.
 • Ook meedenken in hoe we als bedrijf naar grote hoogte kunnen klimmen.

Kennismaken?

Verkopen is écht je passie …

… en je herkent jezelf in het volgende:

 • Je bent een optimistisch en tevreden persoon, maar wil wel méér!
 • Je bent een jager die houdt van targets halen en goede resultaten.
 • Je wil verantwoordelijkheid en bent zelfstandig, maar weet collega’s te vinden.
 • Je kan ook prettig ‘nee’ verkopen en de klant begeleiden bij de juiste prioritering.
 • Je hebt jaren relevante werkervaring in de verkoop van TMS software.
 • Je hebt dus ook relevante affiniteit met de logistiek en dan met name vervoer over de weg.
 • Je innoveert graag jezelf én de werkwijze van het bedrijf en je team.
 • Je hebt HBO+ werk- en denkniveau.

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het betreft een fulltime functie van 4 of 5 dagen per week met flexibele werktijden, veel vrije dagen en een boven marktconform salaris. Bij ons heerst geen haantjesgedrag (maar wel gezonde competitie!) en we hebben een open, oprechte en behulpzame cultuur. Wij bieden plezier en interessant werk, geen gezeur en goede werkmiddelen, een carrièreladder (maar geen roltrap!), toegankelijke leidinggevenden en collega’s, trainings- en opleidingsmogelijkheden, een laptop, telefoon, een auto en nog meer extra’s, ook voor privé-gebruik!

Over MendriX

Met ruim 20 jaar ervaring maken zijn wij dé specialist op het gebied van logistieke software en gegroeid tot toonzettende marktleider die dagelijks duizenden logistieke operaties ondersteunt met onze oplossingen. De klant heeft de regie en samen bepalen we de beste oplossingen. Wij leveren standaardoplossingen, maar maatwerk is ons niet vreemd als het voldoende past bij de roadmap of gekoppeld is. Ons development team en de back-office zitten in huis, dus de lijntjes zijn kort. Ons consultancy team bedenkt de beste oplossingen, ondersteunt, implementeert en leidt gebruikers op. De directie staat met de voeten in de modder, doet vol mee en vormt strategie en de toekomst! Wij zijn momenteel met 16 personen en ons kantoor is gevestigd naast Utrecht.

Er heerst een fijne teamspirit en we willen mooie dingen bereiken samen. In een enthousiast team zetten wij ons in voor onze klanten en voor elkaar. Wij kijken verder dan wat gangbaar is, met als resultaat een hoge klanttevredenheid en meer plezier in ons werk. We willen simpelweg de beste zijn en om excellent te zijn, zoeken wij excellente mensen. Zoals jij!

Net zo nieuwsgierig naar ons als wij naar jou?

Stuur dan vandaag nog je motivatiebrief en CV per e-mail naar Mark van der Hijden. Voor informatie kun je uiteraard ook telefonisch contact opnemen, en wel via telefoonnummer 0346 290 700. Tot snel!

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden