Transportbedrijf Thomas Boers uit Hoek van Holland heeft ervoor gekozen om samen te gaan werken met MendriX. Met zo’n 40 trekker/oplegger combinaties voert Thomas Boers dagelijks transporten uit van en naar het Verenigd Koninkrijk.

Overzichtelijke planning

Voor zowel hun Nederlandse- als hun Engelse vestiging zullen zij van het MendriX TMS gebruik gaan maken. John Wubben, directeur bij Thomas Boers, geeft aan alle vertrouwen te hebben in de samenwerking met MendriX. Met name de overzichtelijke planning, en de uitgebreide mogelijkheden in het kaartmateriaal waren voor hem aanleiding voor MendriX te kiezen.

Engelstalige versie MendriX

Thomas Boers zal daarbij een van de eerste MendriX klanten zijn die gebruik gaat maken van de Engelstalige versie van MendriX. “Wij wensen John en zijn collega’s veel succes bij de implementatie van MendriX.”

John Wubben, directeur bij Thomas Boers, ondertekent samen met Wim Elders, accountmanager, het contract voor MendriX TMS.

Wil je net als Thomas Boers meer in- en overzicht op je planning? Laat hieronder vrijblijvend je contactgegevens achter. Dan nemen we contact op.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een 10-cijferig telefoonnummer in
*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden