Technische Full stack Developer

Ben je technisch en zoek je een organisatie die een platform voor jouw ideeën kan bieden? Hou jij van juiste, directe communicatie, zodat iedereen op een lijn zit? Is er niemand anders verantwoordelijk voor jouw applicaties, behalve jij?

MendriX is een ERP softwareproducent en we maken logistieke software voor transport- en koeriersbedrijven. Elke collega heeft bij ons veel invloed op de software, communicatie  binnen en tussen de teams is daarom erg belangrijk. We werken dagelijks aan complexe software en niet elke aanpassing is altijd voor de hand liggend. Binnen MendriX krijg je de ruimte voor je technische ideeën en oplossingen, en we denken graag met je mee.

Onze software wordt momenteel door honderden bedrijven gebruikt met een actieve userbase van 1000 mensen per dag. Samen met ons team hebben we het al ver geschopt, maar nu willen we de volgende stap maken. Kan jij ons helpen, reageer dan via vacatures@Mendrix.nl ?

De uitdaging

In 2018 gaan we een nieuwe versie van onze TMS software opleveren. Onze plansoftware berekent momenteel o.a. de CO2/ Km en wanneer de chauffeur moet rusten, maar we zien nog veel ruimte voor verbetering. We willen graag extra features ontwikkelen en gebruiksgemak creëren.

De applicatie is geschreven in Delphi en je zal dagelijks op een Agile manier bezig zijn met de Backend. Op het gebied van ontwerp en architectuur moet nog veel gebeuren en wij zoeken daarom iemand met een brede OOP softwarekennis en de nodige testing ervaring.

Denk jij binnen het team te passen en ben je opzoek naar een nieuwe ontwikkelaars rol? Reageer dan nu en stuur een mailtje naar vacatures@Mendrix.nl.

De techniek

  • HBO/WO software ontwikkeling
  • 2-5 jaar ervaring met de ontwikkeling van Software
  • Ervaring met C# / Java / Delphi
  • Een pre is: FrontEnd kennis en/ of SQL kennis

Leuk om te weten

  • We bieden een salaris tot 4600 euro per maand,
  • MendriX heeft 3 jaar op rij een Gazelle Award gewonnen. Dit betekent dat we snel groeien, minimaal 20% per jaar.
  • Het doen van een opleiding is niet alleen heel leuk, maar ook goed voor je eigen ontwikkeling. Dit wordt vanuit ons 100% ondersteund.
  • Mocht je een kind krijgen, dan krijg je als vader 2 weken kraamverlof, omdat wij die tijd erg belangrijk vinden.

Meer weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden