Vorige week was MendriX aanwezig op beurs Logistics & Distribution in de Brabanthallen in Den Bosch. Een beurs met de allerlaatste trends en ontwikkelingen uit de logistieke branche en innovaties op het gebied van material handling, distributie, IT en e-logistics.

We hebben een succesvolle beurs achter de rug. Veel nieuwe contacten gelegd en bestaande klanten gesproken, dat geeft energie! Centraal in de stand en communicatie van MendriX stonden de nieuwe instelbare live gebeurtenissen en gevolgen. Denk aan ETA- en statusveranderingen, waarschuwingen, koppelingen, e-mails en sms’en. Er is geen enkel ander TMS dat deze instelbaarheid biedt aan een vervoerder, om daarmee voorop te lopen bij het informeren van alle betrokken partijen in het vervoersproces.

Consultant Roeland van MendriX legt in bovenstaand filmpje haarfijn uit hoe die gebeurtenissen exact werken en waarom dit een MUST is voor elke transporteur en koerier. Kijk mee!

Snel antwoord op al uw vragen!

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen, geheel vrijblijvend, telefonisch contact met u op om al uw vragen over MendriX transportsoftware te beantwoorden.

  • Voer een 10-cijferig telefoonnummer in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden