Met de Werkurenhulp via MendriX Mobile voor iOS, Android en Windows verschijnen gewerkte uren en bijbehorende vergoedingen volgens de belangrijkste CAO-bepalingen direct in het TMS. De eerste praktijktests zijn zeer positief ontvangen.

“Dit is uniek! Ik heb andere apps gezien waarbij een dag meer dan 24 uur kan hebben, bijvoorbeeld dag 7 met 28:15 uur, dag 8 met 27:30 uur en dag 9 vervolgens nog eens 31:39 uur. Ik ben blij dat ik niet bij die baas werk. Dit komt de onkostenvergoeding natuurlijk niet ten goede, behalve voor de chauffeur. Met MendriX is een dag gewoon 24 uur, of dat nu dag 7, 8 of 9 in de rit is en houd ik gemakkelijk de kosten onder controle”, aldus Henk Coumou van VBE Group.

Nacalculeren van meerdaagse ritten en bijbehorende vergoedingen is verleden tijd. Onnodige overuren en foutieve verblijfskosten worden voorkomen, chauffeurs kunnen via de app live hun uren bijhouden.

In het kader van een pilot-project worden in samenwerking met enkele gerenommeerde klanten eventuele knelpunten opgelost. In de 2e helft van 2013 is zowel intern als in partnership hard gewerkt aan het ontwikkelen van de Werkurenhulp via MendriX Mobile. Het streven is de pilot begin 2e kwartaal 2014 af te ronden.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden