Stefan Meijer werkt als freelancer voor Fruitzaam. Hij levert wekelijks fruit af, ook bij MendriX, en maakt hiervoor gebruik van MendriX Mobile.

Meijer die voor ruim 10 opdrachtgevers werkt, vertelt dat het de eerste keer is dat hij met MendriX Mobile werkt. Hij heeft eerder met iets soortgelijks gewerkt, geeft hij aan, maar dat leek meer op een soort ‘warehousemanagement app’.

Lees ook: Op naar een fruitzame samenwerking in 2019hoe het begon…

Takenlijst

Meijer werkt het meeste met de takenlijst. “Dat vind ik erg fijn werken. Je zult je hiermee niet zo snel vergissen als met een papieren lijst. Als je een opdracht hebt afgerond, kun je die aftikken, en komt de volgende automatisch bovenaan te staan. Met papieren lijsten is een vergissing gemakkelijker gemaakt en gebeurt het nog wel dat je bijvoorbeeld naar het verkeerde adres rijdt.”

“Fijn dat er naar klanten wordt geluisterd”

Al met al is hij te spreken over MendriX Mobile. Ook al zijn er ook wel wat verbeterpuntjes die hij al eerder heeft doorgegeven aan MendriX. Dat MendriX momenteel werkt aan MendriX Mobile 2.0, waarin deze punten ook opgepakt worden, wist hij niet. “Fijn dat er naar klanten wordt geluisterd. Dan wordt het werken met MendriX Mobile er alleen maar beter op.”

Ook geïnteresseerd in werken met MendriX?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contactformulier. Als je je gegevens achterlaat, zullen we je zo spoedig mogelijk contacteren en je vragen graag beantwoorden.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een 10-cijferig telefoonnummer in
*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden