Stagiair software ontwikkelaar (32/40 uur)

  • Wil je veel leren over software ontwerpen en ontwikkelen?
  • Ben je enthousiast en analytisch?
  • Wil je ondersteuning van ervaren, toegankelijke experts?

Dan zit je goed bij MendriX!

Met bijna 20 jaar ervaring zijn wij één van de specialisten op het gebied van logistieke software en uitgegroeid tot dé marktleider die dagelijks duizenden logistieke operaties ondersteunt. MendriX ontzorgt, wij nemen werk uit handen en zorgen voor meer rust in uw organisatie. Wij denken (op creatieve wijze) mee met onze klanten. Gewoon, omdat zij stuk voor stuk uniek zijn en deze aandacht verdienen.

Het leuke aan werken bij ons is dat er een echte teamspirit heerst. In een enthousiast team zetten wij ons samen in voor onze klanten en elkaar. Wij kijken verder dan wat gangbaar is in de markt met als resultaat een hoge klanttevredenheid en (nog) meer plezier in ons werk. We willen de beste zijn!

 

Kennismaken?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jij bent de enthousiaste stagiair die …

… praktijk ervaring wilt opdoen binnen het bestaande Scrum ontwikkelteam dat gebruik maakt van de meest recente technieken en methoden. Jij bent bij ons als stagiair namelijk vooral bezig met het maken en/of aanpassen van nieuwe en bestaande (cloud)oplossingen.

Dus, ben jij …

… een leergierige student met passie en ambitie, die een relevante HBO of WO studie volgt, de Nederlandse taal beheerst, gestructureerd en resultaatgericht kan werken en goede communicatievaardigheden heeft?

 

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij hebben altijd ruimte voor een meewerk- of afstudeerstageplaats voor 5 tot 12 maanden, voor 32 of 40 uur per week. De stagevergoeding is marktconform (€200,- tot €300). Reiskostenvergoeding en werktijden zijn in overleg en bij goede prestatie hebben wij mogelijkheden tot een vaste baan.

Net zo nieuwsgierig naar ons als wij naar jou?

Stuur dan vandaag nog je motivatiebrief en CV per e-mail naar Joost Tel. Voor meer informatie kun je trouwens contact met hem opnemen via telefoonnummer 0346 290 700. Tot snel!

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden