MendriX

Laatste MendriX nieuws

Blijf op de hoogte, lees hier ons laatste nieuws.

Sneltransport Pater kiest MendriX Mobile

14 november 2011 | koerier | transport

Op de ICT&Logistiek 2011 tekende Sneltransport Pater bij ons een contract voor de aanschaf van MendriX Mobile. Met deze mobiele oplossing worden de CMR’s van Pater direct na aflevering gefotografeerd en digitaal doorgestuurd.

Op de stand van MendriX kiest Sneltransport Pater definitief voor de mobiele oplossing MendriX Mobile in combinatie met MendriX Box. De klanten van Sneltransport Pater willen al jaren de CMR steeds sneller digitaal beschikbaar. De verouderde boordcomputers voldoen niet meer en met deze overstap naar de MendriX-oplossing neemt het bedrijf weer een grote stap richting de toekomst.

Na de implementatie kunnen de CMR’s direct na aflevering worden gefotografeerd en digitaal doorgestuurd naar de planning en de klant. Dit is volledig geintegreerd met de orderuitwisseling, navigatie en urenregistratie. Ook kunnen met deze mobiele terminals barcodes worden gescand voor accurate tracking & tracing.

Door deze upgrade van de ICT in het wagenpark verwacht Sneltransport Pater een snelle kostenbesparing te realiseren. Binnen een jaar moet het hele traject zijn terugverdiend, terwijl daarbij de service naar de klant nog verder wordt verhoogd.


Lees meer op de website van TTM of Logistiek.nl.

contact

MendriX
Bisonspoor 8006 (Toren Athens)
3605 LW Maarssen
T 0346 - 290 700