Op de ICT&Logistiek 2011 tekende Sneltransport Pater bij ons een contract voor de aanschaf van MendriX Mobile. Met deze mobiele oplossing worden de CMR’s van Pater direct na aflevering gefotografeerd en digitaal doorgestuurd.

Op de stand van MendriX kiest Sneltransport Pater definitief voor de mobiele oplossing MendriX Mobile in combinatie met MendriX Box. De klanten van Sneltransport Pater willen al jaren de CMR steeds sneller digitaal beschikbaar. De verouderde boordcomputers voldoen niet meer en met deze overstap naar de MendriX-oplossing neemt het bedrijf weer een grote stap richting de toekomst.

Na de implementatie kunnen de CMR’s direct na aflevering worden gefotografeerd en digitaal doorgestuurd naar de planning en de klant. Dit is volledig geintegreerd met de orderuitwisseling, navigatie en urenregistratie. Ook kunnen met deze mobiele terminals barcodes worden gescand voor accurate tracking & tracing.

Door deze upgrade van de ICT in het wagenpark verwacht Sneltransport Pater een snelle kostenbesparing te realiseren. Binnen een jaar moet het hele traject zijn terugverdiend, terwijl daarbij de service naar de klant nog verder wordt verhoogd.


Lees meer op de website van TTM of Logistiek.nl.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden