Het betrouwbare volledig vernieuwde voertuigvolgsysteem (ook wel track en trace van uw wagenpark genoemd) van MendriX biedt live inzicht in uw wagenpark. Het haalt uw ritten dichterbij, met ons state-of-the-art voertuigvolgsysteem ziet u in één oogopslag waar uw chauffeurs rijden. U kunt dus razendsnel schakelen!

Nieuwe orders kunt u direct aan de chauffeur die in de buurt is én capaciteit heeft toewijzen. Dit voorkomt onnodige kilometers en geeft u de mogelijkheid te rijden tegen een gereduceerd tarief. Uw chauffeur rijdt namelijk al in de buurt van bijvoorbeeld Eindhoven, dus een ritje naar Den Bosch is voor hem goedkoper dan wanneer u één van uw chauffeurs die in de omgeving van Amsterdam rijdt in moet zetten. U beslist en boekt de orders in met één blik op uw voertuigvolgsysteem.

Maar er is meer! Want wat denkt u van volledige track en trace rapportages van uw voertuigen. Hoe hard hebben zij gereden, waar en hoelang zijn zij gestopt etc. Met het voertuigvolgsysteem van MendriX kiest u voor professionaliteit. U herkent waarschijnlijk direct de duidelijke blauwe ‘Google kaart’ en de vele opties en rapportagemogelijkheden vormen een aanwinst voor uw planning.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden