• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het betrouwbare volledig vernieuwde voertuigvolgsysteem (ook wel track en trace van uw wagenpark genoemd) van MendriX biedt live inzicht in uw wagenpark. Het haalt uw ritten dichterbij, met ons state-of-the-art voertuigvolgsysteem ziet u in één oogopslag waar uw chauffeurs rijden. U kunt dus razendsnel schakelen!

Nieuwe orders kunt u direct aan de chauffeur die in de buurt is én capaciteit heeft toewijzen. Dit voorkomt onnodige kilometers en geeft u de mogelijkheid te rijden tegen een gereduceerd tarief. Uw chauffeur rijdt namelijk al in de buurt van bijvoorbeeld Eindhoven, dus een ritje naar Den Bosch is voor hem goedkoper dan wanneer u één van uw chauffeurs die in de omgeving van Amsterdam rijdt in moet zetten. U beslist en boekt de orders in met één blik op uw voertuigvolgsysteem.

Maar er is meer! Want wat denkt u van volledige track en trace rapportages van uw voertuigen. Hoe hard hebben zij gereden, waar en hoelang zijn zij gestopt etc. Met het voertuigvolgsysteem van MendriX kiest u voor professionaliteit. U herkent waarschijnlijk direct de duidelijke blauwe ‘Google kaart’ en de vele opties en rapportagemogelijkheden vormen een aanwinst voor uw planning.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden