Groei van koeriersbedrijven door toenemende e-commerce, steeds meer consumenten die hun boodschappen online bestellen en thuis af laten leveren, een enorme toename van bestelbussen in woonwijken en de onveilige situaties die dit met zich meebrengt. Het is een hot item momenteel. De veiligheid waarborgen is aan de chauffeur zelf natuurlijk, maar wat denkt u van slim plannen? Voldoende tijd inruimen voor het uitladen, onvoorziene situaties in het stadsverkeer, snel kunnen schakelen bij same-day-delivery en meer. Met MendriX kan het allemaal!

Een standaardoplossing mét uitgebreide features die ritten plannen, navigatie, emballageregistratie, facturatie en meer gemakkelijker maakt, mogelijkheden tot koppelen met de systemen van uw klant heeft én de chauffeur vrijheid biedt slim te rijden. Te schakelen op basis van de actuele verkeerssituatie of een afleveradres naast een school rond ‘uit-tijd’ te verwisselen met een adres een blok verder.

Dankzij uitstekende automatische customer services (aflevertijd per sms of mail bijvoorbeeld) merkt de consument niets van deze wissel en wordt oponthoud of een gevaarlijke situatie met veel rond rennende kinderen vermeden. Meer gemak met MendriX!

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden