Senior Delphi Developer voor opzet SOA en ORM

Opzoek naar een echte uitdaging?

Dit is je kans om het project te leiden waarbinnen jij een bestaande 2-tier applicatie gaat migreren naar een n-tier service oriented architecture met meerdere frontends (web, mobile en Win32).

Jij bent die steengoede senior software engineer die…

…kennis heeft van het opzetten van een flexibele backend architectuur (SOA) die gebruikt wordt om met REST en websockets onze web, mobile én Windows frontends aan te sturen. Jij gaat bij ons meewerken aan de transitie van onze huidige fat-clients naar deze thin-clients. Hierbij introduceer je ook een nieuw ORM en sluit deze aan op de bestaande architectuur en business logica. Samen met de tech-lead en senior developers ben je verantwoordelijk voor alles van het technisch ontwerp tot en met livegang.

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

  • Het opzetten van de backend architectuur voor de transitie naar thin-clients.
  • Meedenken over de wijze waarop de architectuur blijft passen bij onze groeiende klanten.
  • Verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling van A tot Z, inclusief de non-functionele requirements zoals schaalbaarheid, performance en usability.

Wij gebruiken diverse ontwikkeltools, waaronder Delphi, C#, HTML5/CSS3, JavaScript en PhoneGap. Jij zal dit alles opzetten in Delphi en integreren met de bestaande code.

Programmeren is je passie…

.. en je herkent je in de volgende kenmerken.

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau.
  • Een zelfstandige werkhouding en hoog verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je hebt kennis van moderne (cloud) architectuur en web-communicatie (REST, websockets)
  • Je hebt minimaal elementaire kennis van web-frontends (HTML, AJAX, JSON, JWT, JS-frameworks)
  • Je hebt kennis van SQLthreading en design patterns.
  • Pré: kennis van TMS AureliusmORMot en Azure/Amazon Web Services (AWS).

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden jou een fulltime functie (32 tot 40 uur per week) met flexibele werktijdenveel vrije dagen en uiteraard is de beloning dusdanig dat mensen bij ons willen werken. Bij ons heerst geen haantjesgedrag en we hebben een open, oprechte en behulpzame cultuur. Wij zorgen voor plezierig en uitdagend werk, geen gezeur over goede werkmiddelen, toegankelijke leidinggevenden en collega’s, trainings- en opleidingsmogelijkheden, reiskostenvergoeding, een heel goede laptop, een goede bereikbaarheid met het OV en nog veel meer extra’s.

Welk salaris bieden wij?

Je wilt graag weten wat je gaat verdienen? Wij willen graag zien wat je waard bent. Kom je bewijzen dan komen we er zeker uit!

Net zo nieuwsgierig naar ons als wij naar jou?

Stuur dan vandaag nog je motivatiebrief en CV per e-mail naar Laurens van Run. Voor meer informatie kun je trouwens contact met hem opnemen via telefoonnummer 0346 290 700. Tot snel!

Over MendriX

Met ruim 20 jaar ervaring maken zijn wij dé specialist op het gebied van logistieke software en gegroeid tot toonzettende marktleider die dagelijks duizenden logistieke operaties ondersteunt met onze oplossingen. Wij leveren standaardoplossingen, maar maatwerk is ons niet vreemd als het voldoende past bij de roadmap of gekoppeld is. Ons development team, de consultants, verkopers en de back-office zitten allemaal in huis, dus de lijntjes zijn kort. Ons consultancy team bedenkt de beste oplossingen, ondersteunt, implementeert en leidt gebruikers op. De directie staat met de voeten in de modder, doet vol mee en vormt strategie en de toekomst! Wij zijn momenteel met 16 personen en ons kantoor is gevestigd naast Utrecht.

Er heerst een fijne teamspirit en we willen mooie dingen bereiken samen. In een enthousiast team zetten wij ons in voor onze klanten en voor elkaar. Wij kijken verder dan wat gangbaar is, met als resultaat een hoge klanttevredenheid en meer plezier in ons werk. We willen simpelweg de beste zijn en om excellent te zijn, zoeken wij excellente mensen. Zoals jij!

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden