Drie chauffeurs van Roemaat Transport ontvingen begin deze week uit handen van een van MendriX accountmanagers een award voor het testen van MendriX Mobile 2.0. De awards met bijbehorend presentje werden enthousiast ontvangen.

A-Roemaat test de app van MendriX, omdat ze zelf heel graag mee willen werken aan vernieuwing en verbetering. Eerder gaf Operationeel Manager Thomas Kruip al aan voorop te willen lopen. “Juist om die reden werken we samen met MendriX.”

De chauffeurs zijn nu erg te spreken over de 2.0 versie van de app: “Het werkt goed. Natuurlijk zijn er ook wel wat haken en ogen, maar daarom zitten we in de testfase. Voor zover ik het nu zie, wordt het er alleen maar beter op.” Een van de chauffeurs reageerde enthousiast: “het lijkt wel gaming. Zo leuk is het in ieder geval.”

Lees ook: Nieuwe functionaliteit MendriX Mobile zorgt voor levering in stijl

“MendriX is erg blij met het feit dat MendriX Mobile 2.0 uitgebreid voor ons getest wordt”, liet een van de MendriX consultants desgevraagd weten. “Zo kunnen we het product echt verbeteren en onze app straks met een gerust hart uitrollen/ beschikbaar maken voor onze andere 200 klanten.”

Lees ook: “Roemaat Transport met MendriX klaar voor de toekomst”

Wat is MendriX Mobile?

De smartphone als verlengstuk van uw logistieke kantoorautomatisering, het klinkt zo simpel. En dat is het ook! Onze app voor iOS, Android en Windows Phone op de smartphone van chauffeurs maakt dure boordcomputers voor transport of koerier overbodig. Met één klik inzicht in orders, foto’s maken, barcodes scannen en de handtekening van de eindklant, gewoon op het scherm van de smartphone. En in uw transport management systeem.

Meer weten over MendriX Mobile of de 2.0 versie? Lees hier verder of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Vul hieronder het contactformulier in. Dan bellen we u graag om u antwoord te geven op al uw vragen…

  • Voer een 10-cijferig telefoonnummer in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden