‘MendriX doet het samen’. Dat is dit jaar een thema dat MendriX in de afgelopen jaren al waar maakte, maar wat dit jaar nog meer voor het voetlicht zal komen. Onder andere op de ICT en Logistiek die van 28 tot 30 november weer gehouden wordt in de Jaarbeurs te Utrecht.

Registreer hier voor gratis kaarten!

 

Mark van der Hijden: “We doen het samen. Samen met de klant bereiken we het beste resultaat. Veelal ook in samenwerking met partners waar we mee koppelen, zoals webshops, ERP-aanbieders SAP en Dynamics, Telematica-aanbieders, zoals TomTom Telematics, maar ook PTV, GLS, DPD en nog veel meer. Of een klant nu zelf een koppeling legt met een webshop, of dat klanten kiezen voor een van de vele standaard koppelingen die MendriX beschikbaar heeft. Het kan nu echt allemaal. Ook kunnen klanten ervoor kiezen om onafhankelijk van MendriX een IT-partij in te schakelen voor een koppeling met een WMS, lopende banden, weegschalen, sensoren, andere systemen of mobiele apparaten.”

Wat laat MendriX zien? Onder andere onze nieuwe uiterst koppelbare release. Dat wilt u niet missen!

ICT & Logistiek in teken van Digital Supply Chains

Dit jaar staat de ICT & Logistiek in teken van Digital Supply Chains. De technologie en automatisering wordt steeds belangrijker in de logistiek. Alles wat gedigitaliseerd kan worden, wordt gedigitaliseerd in de logistieke keten. ‘MendriX doet het samen’, sluit hier mooi op aan. Met de nieuwste en uiterst koppelbare release MendriX TMS speelt MendriX in op de vraag: ‘Hoe zorg ik ervoor dat ik zo efficiënt en snel mogelijk kan werken, tegen zo laag mogelijke kosten?’

Lees ook: Gaat u als VIP naar de ICT & Logistiek?

Een bezoek aan ICT & Logistiek is een uitermate geschikt moment om met collega’s uit de branche samen te kijken naar de nieuwste ontwikkelingen van MendriX. Bezoekers zijn van harte welkom op stand 03.C042, waar enthousiaste MendriX medewerkers uitkijken naar uw komst! Registreer hier voor gratis toegang! 

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden