Gisteren werd bekend dat de transportsector dit jaar profiteert van de toenemende binnenlandse bedrijvigheid en groeit met 1,8 procent. Ook de koeriersdiensten, die  profiteren van de groeiende e-commerce, blijven groeien. Zeer fijn nieuws! 

Een optimale bedrijfsvoering, het bundelen van lading, samenwerken én focus op kostenreductie blijven beslissende succesfactoren voor de wegvervoerder. En daar komt MendriX om de hoek, want kiezen voor MendriX betekent kiezen voor kostenreductie, hogere productiviteit en volledig inzicht in uw lading waardoor u alle ruimte optimaal kunt benutten.

Wist u bijvoorbeeld dat MendriX TMS de beladingsgraad toont? U kunt per rit, per order, aan de hand van groen en rood gekleurde blokken zien in hoeverre een rit overbeladen is. Handig, omdat de planning hier direct op in kan spelen. Zo kunnen ritten aangepast worden om overbelading te voorkomen of kunt u ritten combineren om rijden met halflege combinaties tegen te gaan.

MendriX zorgt voor optimale ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Van uitgebreide managementrapportages, tot snelle facturatie en grip op uw volledige planning. Wij laten u graag zien hoe u direct kosten kunt besparen, dus neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!

Snel antwoord op al uw vragen!

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen geheel vrijblijvend telefonisch contact met u op om al uw vragen over MendriX transport software te beantwoorden.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een 10-cijferig telefoonnummer in
*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden