MendriX kan veel, maar niet alles
Voor sommige zaken werken we liever met andere experts samen.
Mark van der Hijden

Directeur, MendriX

MendriX TMS werkt samen met de volgende partners

Onder het mom van schoenmaker blijf bij je leest, werken wij op bepaalde vlakken samen met experts uit hun eigen vakgebied. Denk hierbij aan een partner voor het kunnen aanbieden van MendriX TMS als cloudoplossing of een partner om digitaal factureren mogelijk te maken, maar ook de koppelingen die wij hebben met externe vervoerders, boordcomputers en boekhoudpakketten.

Vervoerders

Gemak dient de mens, dus ook als u werkt met externe vervoerders, maakt MendriX het u zo gemakkelijk mogelijk. Zendingen aanmelden, collo-labels printen en POD’s terugkrijgen, het kan dankzij onze koppelingen gewoon via MendriX!

Wij koppelen standaard met DHL, DPD, GLS, UPS en Palletways, maar ook een koppeling met uw collega-vervoerder of een webshop is geen enkel probleem.

Telematica

Stel, u heeft al boordcomputers in uw voertuigen, maar wilt wel het maximale uit MendriX halen? Dat kan! Real-time communicatie tussen MendriX en uw telematica is bij ons geen probleem.

Wij koppelen bijvoorbeeld met Dynafleet of Transics, maar ook Rietveld of TomTom en andere typen boordcomputers of een koppeling met uw registratiesysteem is mogelijk.

Werkplekken en ICT

MendriX maakt het makkelijker. Overzichtelijker. U kunt bij ons terecht voor een app op de smartphones van uw chauffeurs of voor complete planningssoftware mét de mobiele app, dagelijkse back-up, mobiele werkplekken, databasekoppelingen en meer, dankzij onze partners. Maar, voor u blijft het gemakkelijk, want alleen MendriX is uw aanspreekpunt.

 

Boekhoudpakketten

Niets vervelender dan op meerdere plaatsen dezelfde informatie in te moeten voeren. Via MendriX kunt u eenvoudig factureren en dankzij onze koppelingen met een groot aantal boekhoudpakketten wordt de informatie die u in MendriX TMS invoert opgeslagen in uw boekhoudpakket. Uw gegevens hoeven dus nog maar één keer ingevoerd te worden, dat scheelt tijd!

Diverse partners

En tot slot, onze samenwerking met partijen die zich bijvoorbeeld bezighouden met relatiemanagement en digitalisering. Zonder hen zouden wij voor digitaal factureren onze eigen stukje software moeten schrijven. Niet nodig, het wiel is er al!

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden