MendriX

Planningssoftware transport | MendriX

MendriX TMS

Orders invoeren, ritten plannen, urenregistratie, facturen, uw wagenpark beheren en veel meer!

Transport software die werkt

Met MendriX TMS heeft u de meest complete transport software voor transport en koerier in handen. Op kantoor én onderweg. Ons transportmanagementsysteem, dat u kunt kopen, huren of afneemt als cloudoplossing, gaat veel verder dan icoon TMS face righthet plannen van ritten.

Wat denkt u van transportsoftware met (digitaal) factureren met slechts één druk op de knop? De gewerkte uren van uw chauffeurs al gedurende het transport via hun smartphone icoon vrachtwagen en busje automatisch in uw TMS, waarbij rekening gehouden wordt met vergoedingen volgens CAO-richtlijnen? En vergeet route-optimalisatie en icoon vrachtwagen en busjeautomatische afstandsberekening niet.

Met MendriX transportsoftware regelt u bijvoorbeeld ook emballageregistratie, de volledige administratie van uw wagenpark, handtekeningen voor aflevering via de smartphone én levertijden per mail of sms waarmee u de service naar uw klanten verhoogt en uw afdeling Planning ontlast.


Goede service bieden en snel leveren

U wilt zich onderscheiden van uw concurrenten door vooruitstrevend te zijn, maar tegelijkertijd moet u op de kosten letten. Als u werkzaam bent in de transport wilt u niet alleen chauffeurs in kunnen plannen, maar ook opleggers en kooiapen. U wilt KPI’s, inzicht in inkomende en uitgaande emballage en het de klant gemakkelijker maken, bijvoorbeeld met een webportal. Dat kan!

Als koerier stelt u waarschijnlijk andere eisen aan een goed transport software systeem dan wanneer u transporteur bent. Snel leveren, kunnen schakelen tussen same-day-delivery en webshopleveringen, zicht houden op de ritten die u via een vervoersnetwerk heeft uitgezet en bovenal flexibiliteit in uw planning. MendriX begrijpt dat.

contact

MendriX
Bisonspoor 8006 (Toren Athens)
3605 LW Maarssen
T 0346 - 290 700