MendriX

Koppelpartners | MendriX

Gemakkelijk te koppelen

Snel informatie delen via MendriX met vervoerdersnetwerken, webshops en collega's? Dat kan!

Externe vervoerders geïntegreerd

U wilt het uzelf en uw klanten zo makkelijk mogelijk maken, zelfs als u icoon koppeling facing rightwerkt met externe vervoerders, zoals DHL of Palletways. Meermaals per dag inloggen om zendingen te traceren, de gegevens van uw klanten doorspelen zodat de vervoerders eigen afleverinformatie kunnen aanleveren? Met MendriX TMS is dat verleden tijd!

Wij koppelen standaard met DHL, DPD, GLS, UPS en Palletways waardoor het aanmelden van zendingen, terugkrijgen van POD’s en printen van collo-labels van de externe vervoerder gewoon via MendriX kan. Zelfs uw klanten weten niet dat u met een externe partij werkt, want ook in het webportal wordt de track& trace van de vervoerder gewoon weergegeven.


Webshops, collega-vervoerders en meer

Maar onze koppelingen reiken verder! De continu groeiende distributie voor webshops vraagt om een eenvoudige oplossing die voorkomt dat u informatie meermaals in moet voeren. MendriX heeft die oplossing, want wij koppelen standaard met (de meeste) webshops. Werkt u met een collega-vervoerder en hebben jullie bijvoorbeeld een webportal, in plaats van allebei MendriX te gebruiken? Geen probleem, ook koppelen met dit webportal is mogelijk,

contact

MendriX
Bisonspoor 8006 (Toren Athens)
3605 LW Maarssen
T 0346 - 290 700