MendriX

Consumenteleveringen transport | MendriX

Iedereen de juiste informatie op de juiste tijd

Verlader, ontvanger, planner én de consument altijd van de juiste informatie voorzien, zelfs als er 5 minuten te voren nog iets wijzigt.

ETA- en statusveranderingen, waarschuwingen, koppelingen, e-mails en sms’en. Verlader, ontvanger, planner én de consument altijd van de juiste informatie voorzien, zelfs als er 5 minuten te voren nog iets wijzigt. Er is geen enkel ander TMS dat deze instelbaarheid biedt aan een vervoerder, om daarmee voorop te lopen bij het informeren van alle betrokken partijen in het vervoersproces. Al tijdens ICT & Logistiek 2016 eind vorig jaar kon van een voorproefje op deze geweldige nieuwe toevoeging genoten worden, inmiddels werken meerdere klanten van MendriX hiermee.

“KDZ Express levert snel en over heel de wereld pakketten af, tegen scherpe tarieven en met maximale betrouwbaarheid. MendriX stelt ons daarnaast als geen ander in staat om de juiste informatie op het juiste moment aan verlader, ontvanger en planner te verstrekken”, aldus Jeroen den Uijl (directeur KDZ Express).

Gebeurtenissen, wat kan ik ermee?

  • alle betrokken partijen in het vervoersproces informeren;
  • 24/7 de juiste informatie voor handen hebben;
  • geen maatwerk nodig;
  • nooit meer fouten maken in het informatieproces, omdat alles volledig automatisch schakelt;
  • volledige integriteit van uw (klant)gegevens;
  • eindeloze mogelijkheden, omdat dankzij 1 feature ALLES gekoppeld kan worden.

Mark van der Hijden (directeur MendriX): “We ontdekken ook zelf elke week weer nieuwe mogelijkheden, omdat er zoveel combinaties mogelijk zijn. Dit kunnen we meestal met slechts een paar klikken inregelen. Stel de planner sleept en verandert een stukje vaste planning, dan krijgt de sorteerder of chauffeur vanzelf een notificatie. Stel dat dan de collo blijkt te ontbreken en er wordt daarop een manco status gescand. Dan kan een melding worden getoond aan de planner, een sms worden gestuurd naar de ontvanger en een digitaal bericht (in vrijwel elk formaat) naar het systeem van de verlader worden gezonden. Volledig vanzelf en zonder fouten. Zonder ook maar één regel te programmeren!”

contact

MendriX
Bisonspoor 8006 (Toren Athens)
3605 LW Maarssen
T 0346 - 290 700