Het hoofd leeg maken, lekker op het water zijn. Er was geen dag beter om dat te doen dan gisteren. De warmste 25 juni in de geschiedenis. Het hele MendriX team ging het water op van de Loosdrechtse Plassen. Na wat zeilinstructies konden zelfs minder volleerde zeilers het ruime sop kiezen.

Voor een korte impressie, bekijk de video:

Ondanks dat er niet zoveel wind stond, kwam iedereen toch vooruit. En lukte het gelukkig om flink wat rondjes te maken over de plassen. De wedstrijd die uiteindelijk officieel halverwege de middag begon, werd gewonnen door het team onder leiding van kapitein Remco Zuidam. Winnaars van de eerste, tweede en derde prijs, kregen allemaal een prachtig zeilbootje overhandigd door organisator en salesman Bas Hamans.

Kop-aan-kop race
“Een welverdiende eerste plek”, vond hij. “Het was een kop-aan-kop race, maar de manier waarop uiteindelijk de eerste prijs werd bemachtigd, was geweldig. Met een mooie manoeuvre kwamen ze langszij bij ons. Het had weinig gescheeld of wij hadden zelf die eerste prijs gepakt.”

Volgens instructeurs van Ottenhome die het uitje geweldig faciliteerde was het op het water met gemak acht graden koeler. Op die manier houden MendriX medewerkers wel het hoofd koel… (en anders is er nog airco op kantoor ;).

Foto-impressie van het teamuitje:

Voordat er gezeild kon worden, werden er instructies gegeven
MendriX medewerkers zeilen de horizon tegemoet.
Het winnende team!
The losing team… Omdat genieten belangrijker was dan winnen 😉
De winnaars kregen zeilbootjes uitgereikt. “Die zullen mooi staan bij ons op kantoor.” Kapitein Remco Zuidam en zijn team gingen er met de eerste prijs vandoor.
Er werd gezellig nagepraat en geborreld…
Na een overheerlijke BBQ was de dag alweer voorbij!

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden