Directie

Laurens van Run

Laurens van Run

Directeur

Na een studie Informatica, heb ik in 2003 Global Data Exchange opgericht. Met veel plezier probeer ik ervoor te zorgen dat onze producten en service van hoog niveau zijn. Hierbij vind ik het erg belangrijk dat onze klanten altijd de beste en meest moderne service richting hun klanten kunnen bieden.

Naast mijn werk ben ik twee keer per week te vinden op het hockeyveld en in het weekend probeer ik zoveel mogelijk leuke dingen te doen met mijn vriendin en dochters. Ook met vrienden een biertje drinken in de kroeg, is iets waar ik graag tijd voor vrij maak.

Mark van der Hijden

Mark van der Hijden

Directeur

Sinds 1996 werk ik aan de MendriX-producten voor onze klanten. Ik probeer klanten niet te geven wat ze vragen, maar vooral wat zij nodig hebben. Ik vind het leuk klanten te verrassen met oplossingen waar zij zelf nog niet aan gedacht hadden.

Mijn krachten liggen op architectuurvlak en beheersbaarheid, maar ik ben een allrounder die op vele vlakken taken vervult.

Buiten mijn werk houd ik van hardlopen, computers als hobby, familie en uit eten gaan met vrienden. Samen met mijn vriendin en onze katten woon ik heel gelukkig in een fijn huis in Eindhoven.

Sales

Stanley Raafs

Stanley Raafs

Lead Accountmanager

Vanaf februari 2021 ben ik begonnen bij MendriX als lead accountmanager. Hiervoor werkte ik 6 jaar bij een internationaal bedrijf dat cloudbased recruitment software levert in een vergelijkbare rol.

In mijn rol als rol als lead accountmanager ben ik verantwoordelijk voor het optimaliseren van interne processen om de efficiëntie van ons klantgerichte verkoopteam te verhogen. Daarnaast richt ik mij op business development en accountmanagement voor onze
keyaccounts.

Ik streef er naar om nauw met onze klanten samen te werken om de innovatieve mogelijkheden van de MendriX TMS software in hun bedrijfsproces te integreren en te optimaliseren.

Wim Elders

Wim Elders

Accountmanager

Sinds 1 januari 2015 is Wim Elders werkzaam bij MendriX. Zijn belangrijkste taak is om onze bestaande klanten tevreden te houden en (als ze dat nog niet al waren) blij te maken. Daarnaast probeert hij natuurlijk ook om nieuwe relaties te overtuigen van ons mooie product MendriX. Vanzelfsprekend kan hij dit niet alleen, het is dan ook prettig om te merken dat we binnen MendriX met het hele team bezig zijn de klanttevredenheid hoog te houden.

Wim heeft een achtergrond in het automatiseren van logistieke bedrijven sinds 1991, dus hij mag met recht zeggen dat hij veel ervaring heeft. Hij houdt ervan om tijdens gesprekken de diepte in te gaan. Zijn kennis van MendriX is grondig en dit komt hem in zijn contacten met nieuwe en bestaande klanten dagelijks van pas.

Oscar van Veen

Oscar van Veen

Accountmanager

Sinds november 2021 is Oscar van Veen werkzaam bij MendriX. Als Accountmanager is hij verantwoordelijk voor de bestaande relaties en het werven van nieuwe klanten in de Transport & logistieke sector.

Hij brengt graag samen met bedrijven de automatiseringswensen en mogelijkheden in kaart om zo te zorgen voor een positieve verandering in het “Order to Cash” proces.
Door continue het pakket door te ontwikkelen, samen met het 10-koppige ontwikkelteam van MendriX en de consultants, blijft automatiseren een continu proces!

De visie van Oscar is dan ook “Elk automatiseringsproject heeft het doel te zorgen voor een efficiëntieslag die een besparing in geld, tijd en kwaliteit oplevert”

Bas Hamans

Bas Hamans

Accountmanager

Mijn roots liggen in de consumer electronics, heb daarin diverse posities bekleed en werk sinds Mei 2017 bij MendriX. Het is een prachtige uitdaging om samen met de relatie te onderzoeken hoe we specifieke vraagstukken kunnen oplossen.

Het bedrijf MendriX sprak mij direct aan, het is een modern geleid bedrijf waar een open cultuur heerst. Je bemerkt ook direct het enthousiasme als je met een van de medewerkers spreekt en dat resulteert in een prachtig product.

In mijn vrije tijd gooi ik graag een hengeltje uit en houd ik er graag een bourgondische leefstijl op na.

Consultancy

Wesley Koot

Wesley Koot

Lead Consultant

Sinds mei 2021 ben ik werkzaam bij MendriX als Lead Consultant. Hiervoor ben ik werkzaam geweest in de sector Warehouse Management Software.

De afdeling Consultancy is verantwoordelijk voor Customer Implementations en Aftercare. Wij verzorgen de complete integratie van MendriX in een bedrijfsproces en wij zijn direct verantwoordelijk voor het customer success.

Mijn rol hierin als Lead Consultant is primair het welzijn van de consultants, daarnaast overzie ik alle implementatietrajecten en waarborg ik de kwaliteit voor onze customer succes..

Igor Termohlen

Igor Termohlen

Senior Consultant

In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met mijn teamsport en dit is ook één van de redenen dat ik MendriX een super bedrijf vind, we werken samen als team. Je werkt dan ook niet bij MendriX, maar samen met collega’s en onze klanten aan MendriX.

Na 8 jaar bij een boordcomputer leverancier te hebben gewerkt, werd het in december 2017 tijd voor een nieuwe uitdaging. Als Customer Succes Manager help en begeleid ik de klanten waar nodig om samen het besproken doel te bereiken.

MendriX is een vooruitstrevend bedrijf, waar de lat hoog wordt gelegd en je dus altijd een doel hebt om naar te streven. Je kunt wachten tot de klant vraagt, wat hij/zij nodig heeft of op tijd al de verschillende opties al hebben voorgelegd. Dit is voor mij de uitdaging in combinatie met het de klant het leven zo makkelijk mogelijk maken, zodat men zich kan richten op hun kerntaak.

Buiten MendriX om ga ik graag samen met mijn vrouw lekker uit eten of weekendjes weg. Ook ben ik al 30 jaar actief als hockeyer bij MHV Maarssen. Daarnaast vind ik golf, skieën, racefietsen en mountainbiken leuke sporten om te doen.

Jannet van Werven

Jannet van Werven

Consultant

Sinds november 2021 is Jannet als Consultant werkzaam bij MendriX. Zij heeft een achtergrond in de IT en Telecom, waar ze een rol had om als verbinder een brug te slaan tussen de techniek en de gebruikers. Dit is dan ook wat ze zo leuk vindt aan de rol als consultant bij MendriX; in gesprek met de klanten zoeken naar hoe het systeem ingericht kan worden, zodat het optimaal voor ze gaat werken.
Marscha Ensink

Marscha Ensink

Accountmanager

Sinds januari is Marscha gestart bij MendriX. Al 24 jaar zit zij in de logistiek en heeft ze 17 jaar ervaring in de expeditie van het wegtransport en 7 jaar in de TMS software voor Expediteurs. Haar hart ligt bij de keihard werkende vervoerders en hun interactie met de software. Het begeleiden in de enorme stappen die een vervoerder of koerier kan maken met behulp van software vindt ze fantastisch. Samen om de tafel zitten om te bekijken waar hun behoeftes liggen en hoe zij zich kunnen onderscheiden in de enorme concurrentie. MendriX maakt dat voor hun mogelijk!

Administratie

Robin Beijloos

Robin Beijloos

Finance Manager

Vanaf augustus 2017 ben ik werkzaam als Finance Manager bij MendriX. Hiervoor ben ik actief geweest in het bankwezen en de accountancy. Bij MendriX ben ik verantwoordelijk voor het voeren van de administratie en dit van A tot Z. Zelf heb ik gekozen om bij MendriX aan de slag te gaan vanwege de informele sfeer en een no-nonsense mentaliteit.

Buiten het werk om hou ik van motor rijden en ook het bekijken van de motorsport doet mijn hart sneller kloppen. Verder ben ik betrokken bij het doen van vrijwilligerswerk, houd ik van films kijken, reizen en tijd doorbrengen met mijn vrouw.

Product Management

Carvin Werners

Carvin Werners

Product owner

In de zomer van 2016 besloot ik na jaren als zelfstandige het koerierswerk achter mij te laten en bij MendriX aan ‘de andere kant’ aan de slag te gaan. Ik implementeer hier, samen met onze klanten, de verschillende modules van MendriX, ondersteun Support waar mogelijk en verzorg trainingen voor onze klanten.

De keuze voor MendriX was simpel: ik kende hen al als softwareleverancier in mijn oude functie en ben (nog) altijd heel tevreden over de software en de sfeer bij MendriX. Iedereen helpt elkaar waar mogelijk en het gezamenlijke doel is altijd de klant verder te helpen. Buiten mijn werk sport ik graag en ga ik graag op reis.

Roeland Bron

Roeland Bron

Product Manager / Solution Architect

Ik ben in april 2015 begonnen bij MendriX als Business Consultant. Hiervoor heb ik 15 jaar workflowsoftware gemaakt en geïmplementeerd in de financiële wereld. Bij MendriX implementeer ik, samen met onze klanten, de verschillende modules van MendriX. Naast implementaties hoop ik een waardevol aanspreekpunt voor algemeen advies te zijn.

Ik heb voor MendriX gekozen vanwege de open cultuur, intern maar vooral ook extern. Met een groeiend leuk en gezellig team van mensen die elkaar vooral aanvullen proberen wij onze klanten vooruit te helpen. Vaak met eigen oplossingen maar, als dat beter is, ook met behulp van partners. Een open cultuur met een open “mind”. Thuis vind je mij vaak in de keuken. Geen topchef maar vooral een gezelligheidskok. Samen met en voor mijn vrouw, dochter, zoon en goede vrienden.

Development

Mirko Bianco

Mirko Bianco

Tech lead / manager

Sinds juni 2021 ben ik werkzaam bij MendriX als leider van de Tech development. Hiervoor heb ik voor verschillende bedrijven gewerkt, van familiebedrijven tot multinationals, van start-ups tot geconsolideerde bedrijven.

Mijn doel is om de beste software uit onze ontwikkelingspijplijn te halen en om dat te bereiken bescherm ik de ontwikkelteams en laat ik de ontwikkelaars zich op hun werk concentreren. Tegelijkertijd werk ik samen met sales en consultants om onze communicatie en processen te verfijnen.

Martin Visser

Martin Visser

Software Ontwikkelaar

Sinds maart 2012 werk ik als Software Ontwikkelaar bij MendriX. Het ontwikkelen van software is voor mij eigenlijk een uit de hand gelopen hobby, bij MendriX heb ik de kans gekregen van mijn hobby mijn beroep te maken en werk ik samen met collega’s aan het uitbreiden en verbeteren van MendriX TMS. Waar nodig probeer ik tevens onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen.

Het leuke aan werken bij dit bedrijf vind ik de collega’s, het feit dat het een kleine organisatie met korte lijntjes is en de vele uitdagingen en mogelijkheden om te leren die op mijn pad komen. Naast werk, probeer ik in mijn vrije tijd zoveel mogelijk te genieten van het leven.

Joost Tel

Joost Tel

Software Ontwikkelaar

Mijn eerste computerprogramma schreef ik in 1978, mijn eerste baan als programmeur begon in 1988. Hoewel ik uiteindelijk in managementfuncties terecht kwam, ben ik altijd blijven programmeren – daar ligt mijn passie. Om bij te blijven op het vakgebied moet je wel werken in een omgeving waar scherpte, kwaliteit en vooral vakmanschap gewaardeerd en uitgedaagd wordt. Dat is de belangrijkste reden dat ik me in 2017 opgedrongen heb aan, en nu erg thuis voel bij MendriX.

Mijn levens- en werkervaring is uitgebreid. Het is geen loze kreet als ik zeg dat het developmentteam bij MendriX bij de top in zijn klasse hoort. Ik moet nog veel leren om onze software in al zijn aspecten te doorgronden, toch kan ik gelukkig door mijn ervaring en leergierigheid nu al toegevoegde waarde zijn. Die toegevoegde waarde heb ik bij het oplossen van bugs – meestal vóór een klant die heeft kunnen ontdekken -, het meedenken over oplossingsrichtingen bij nieuwe wensen, met het te woord staan van klanten en omdat mijn gevoel van humor goed aansluit bij dat van de collega’s. Nerds onder elkaar zijn leuk.

Rob Coenen

Rob Coenen

Software Ontwikkelaar

Maart 2011 ben ik als Software Ontwikkelaar begonnen bij MendriX. Voorgaand aan deze baan heb ik gewerkt als CNC Programmeur met enkele technische en creatieve taken ernaast. In mijn eigen tijd heb ik mij verdiept in software ontwikkeling. Het is een prachtkans dat ik hier de mogelijkheid krijg om te groeien en elke dag iets leer.

Het leukste aan MendriX vind ik dat er zeer collegiaal en vriendelijk met elkaar wordt omgegaan. De sfeer is goed en dat werkt positief en motiverend. Als ontwikkelaar is het heel leuk steeds nieuwe functionaliteit te maken en bestaande te verbeteren. Het wordt nooit saai en ik leer iedere dag. Het mooie is om oplossingen te creeren waar onze gebruikers echt iets aan hebben.

Buiten werktijden ben ik betrokken bij de (muzikale) invulling van de diensten van mijn kerk, Rafael Gouda, en bij uiteenlopende gebedsbijeenkomsten. Ook houd ik mij bezig met andere creatieve uitingen, zoals tekenen, schilderen, schrijven of multimedia.

Remco Zuidam

Remco Zuidam

Software Ontwikkelaar

Na het faillissement van mijn vorige werkgever, kon ik in april 2016 al snel bij MendriX aan de slag. Ik houd mij bezig met ontwikkeling en verbetering van de smartphone app en daaraan verwante technieken. Vanaf het begin voel ik me bij MendriX welkom en iedereen is erg behulpzaam. Het is een genot om met zo’n professioneel en gedreven team samen te werken dat continu streeft naar kwaliteit en nieuwe ontwikkelingen. Dagelijks krijg ik de kans nieuwe dingen te leren en mijn vaardigheden te verbeteren en dat werkt zeer motiverend.

In mijn vrije tijd maak ik graag mooie reizen met mijn vriendin en houd ik me bezig met natuur, wandelen, fotografie en duiken.

Support

Sebastiaan Vlietman

Sebastiaan Vlietman

Support

Door de constante groei bij MendriX is onlangs de support afdeling verder uitgebreid. Daarom is Sebastiaan Vlietman sinds maart als nieuwe medewerker werkzaam als support. Eerder werkte hij bij een softwarebedrijf gespecialiseerd in onderzoeken en recruitment. De support afdeling is verantwoordelijk voor ondersteuning van onze klanten bij al hun vragen en ze daarmee te helpen bij het optimaal gebruik van de software.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden