Directie

Laurens van Run

Laurens van Run

Directeur

Na zijn studie Informatica, heeft Laurens in 2003 Global Data Exchange opgericht. Met veel plezier probeert hij ervoor te zorgen dat onze producten en service van hoog niveau zijn. Hierbij vindt hij het erg belangrijk dat onze klanten altijd de beste en meest moderne service richting hun klanten kunnen bieden.

Naast zijn werk is hij twee keer per week te vinden op het hockeyveld en in het weekend probeert hij zoveel mogelijk leuke dingen te doen met zijn vriendin en dochters. Ook met vrienden een biertje drinken in de kroeg, is iets waar hij graag tijd voor vrij maakt.

Mark van der Hijden

Mark van der Hijden

Directeur

Sinds 1996 werkt Mark aan de MendriX-producten voor onze klanten. Hij probeert klanten niet te geven wat ze vragen, maar vooral wat zij nodig hebben. Hij vindt het leuk klanten te verrassen met oplossingen waar zij zelf nog niet aan gedacht hadden.

Zijn krachten liggen op architectuurvlak en beheersbaarheid, maar hij is een allrounder die op vele vlakken taken vervult.

Buiten zijn werk houdt hij van hardlopen, computers als hobby, familie en uit eten gaan met vrienden. Samen met zijn vriendin en de katten woont hij heel gelukkig in een fijn huis in Eindhoven.

Sales

Stanley Raafs

Stanley Raafs

Lead Accountmanager

Vanaf februari 2021 is Stanley begonnen bij MendriX als lead accountmanager. Hiervoor werkte hij 6 jaar bij een internationaal bedrijf dat cloudbased recruitment software levert in een vergelijkbare rol.

In zijn rol als rol als lead accountmanager is hij verantwoordelijk voor het optimaliseren van interne processen om de efficiëntie van ons klantgerichte verkoopteam te verhogen. Daarnaast richt hij zich op business development en accountmanagement voor onze
keyaccounts.

hij streeft er naar om nauw met onze klanten samen te werken om de innovatieve mogelijkheden van de MendriX TMS software in hun bedrijfsproces te integreren en te optimaliseren.

Wim Elders

Wim Elders

Accountmanager

Sinds 1 januari 2015 is Wim werkzaam bij MendriX. Zijn belangrijkste taak is om onze bestaande klanten tevreden te houden en (als ze dat nog niet al waren) blij te maken. Daarnaast probeert hij natuurlijk ook om nieuwe relaties te overtuigen van ons mooie product MendriX. Vanzelfsprekend kan hij dit niet alleen, het is dan ook prettig om te merken dat we binnen MendriX met het hele team bezig zijn de klanttevredenheid hoog te houden.

Wim heeft een achtergrond in het automatiseren van logistieke bedrijven sinds 1991, dus hij mag met recht zeggen dat hij veel ervaring heeft. Hij houdt ervan om tijdens gesprekken de diepte in te gaan. Zijn kennis van MendriX is grondig en dit komt hem in zijn contacten met nieuwe en bestaande klanten dagelijks van pas.

Oscar van Veen

Oscar van Veen

Accountmanager

Sinds november 2021 is Oscar werkzaam bij MendriX. Als Accountmanager is hij verantwoordelijk voor de bestaande relaties en het werven van nieuwe klanten in de Transport & logistieke sector.

Hij brengt graag samen met bedrijven de automatiseringswensen en mogelijkheden in kaart om zo te zorgen voor een positieve verandering in het “Order to Cash” proces.
Door continue het pakket door te ontwikkelen, samen met het 10-koppige ontwikkelteam van MendriX en de consultants, blijft automatiseren een continu proces!

De visie van Oscar is dan ook “Elk automatiseringsproject heeft het doel te zorgen voor een efficiëntieslag die een besparing in geld, tijd en kwaliteit oplevert”

Marscha Ensink

Marscha Ensink

Accountmanager

Sinds januari is Marscha gestart bij MendriX. Al 24 jaar zit zij in de logistiek en heeft ze 17 jaar ervaring in de expeditie van het wegtransport en 7 jaar in de TMS software voor Expediteurs. Haar hart ligt bij de keihard werkende vervoerders en hun interactie met de software. Het begeleiden in de enorme stappen die een vervoerder of koerier kan maken met behulp van software vindt ze fantastisch. Samen om de tafel zitten om te bekijken waar hun behoeftes liggen en hoe zij zich kunnen onderscheiden in de enorme concurrentie. MendriX maakt dat voor hun mogelijk!
Martijn Segaar

Martijn Segaar

Accountmanager

Sinds december is Martijn Segaar de nieuwe accountmanager die het salesteam van MendriX is komen versterken. Met de ervaring die Martijn heeft op het gebied van consumentenlogistiek kan hij als geen ander uitleggen wat MendriX toevoegt.

Hij is bij MendriX verantwoordelijk voor het aangaan van nieuwe klantrelaties en het onderhouden van bestaande relaties van MendriX. Samen met klanten zal Martijn het gesprek aangaan om te kijken waar de behoeften liggen en hoe MendriX een passende invulling kan geven in het optimaliseren van het proces van de klanten.

Consultancy

Igor Termohlen

Igor Termohlen

Managing Consultant

Sinds december 2017 is Igor Termohlen werkzaam als Consultant bij MendriX en in 2022 benoemd tot Managing Consultant. Naast het aansturen van het consultancy team, onderhoudt hij de relatie met klanten en ondersteunt bij de inzet van onze software, zodat zij zich kunnen richten op hun kerntaken. MendriX is een vooruitstrevend bedrijf, waar de lat hoog wordt gelegd en je dus altijd een doel hebt om naar te streven. 

Igor licht toe: ´Je kunt wachten tot de klant vraagt, wat hij/zij nodig heeft of op tijd al de verschillende opties al hebben voorgelegd.Het is voor mij de uitdaging de klanten het leven zo makkelijk mogelijk maken, zodat zij zich kunnen richten op hun kerntaak´.

Buiten MendriX om gaat hij graag samen met zijn vrouw lekker uit eten of weekendjes weg. Ook is hij al 30 jaar actief als hockeyer bij MHV Maarssen. Daarnaast vindt hij golf, skieën, racefietsen en mountainbiken leuke sporten om te doen.

Jeroen van Ewijk

Jeroen van Ewijk

Consultant

Sinds Mei 2022, is Jeroen werkzaam als consultant bij MendriX. Met een achtergrond in IT en UX weet hij de behoeften van de klant te vertalen naar een oplossing. De combinatie van deze 2 werelden is dan ook hetgeen wat het werken bij MendriX voor hem zo leuk maakt. In gesprek met de klant, een oplossing vinden voor het vraagstuk en deze van begin tot eind bijstaand en realiseren. Dit zodat de klant optimaal kan werken. Niet alleen op werk houd hij er van om nieuwe zaken te realiseren. Ook thuis doet hij dit door in zijn vrije tijd rond om huis en bij zijn vrienden te klussen.

Jannet van Werven

Jannet van Werven

Consultant

Sinds november 2021 is Jannet als Consultant werkzaam bij MendriX. Zij heeft een achtergrond in de IT en Telecom, waar ze een rol had om als verbinder een brug te slaan tussen de techniek en de gebruikers. Dit is dan ook wat ze zo leuk vindt aan de rol als consultant bij MendriX; in gesprek met de klanten zoeken naar hoe het systeem ingericht kan worden, zodat het optimaal voor ze gaat werken.
Joost Helmink

Joost Helmink

Consultant

Sinds januari 2019 is Joost Helmink werkzaam bij MendriX. Eerst in het sales/ marketing team, maar na een reis in het buitenland is hij in september van dat jaar begonnen in het consultancy team. Een goede keuze, want het implementeren, trainen en het vinden (samen met de klant) van een oplossing op elk probleem is iets wat hij erg leuk vindt om te doen.

Het was even een switch om van een kersverse afstudeerder op sales en marketinggebied, naar een business consultant in een IT-organisatie voor de logistieke sector te gaan. Gelukkig kon hij rekenen op zijn collega’s. De uitdaging die dit proces bracht (en af en toe nog steeds brengt) is voor hem een factor die het werken bij MendriX interessant maakt.

Administratie

Robin Beijloos

Robin Beijloos

Finance Manager

Vanaf augustus 2017 is Robin werkzaam als Finance Manager bij MendriX. Hiervoor is hij actief geweest in het bankwezen en de accountancy. Bij MendriX is hij verantwoordelijk voor het voeren van de administratie en dit van A tot Z. Zelf heeft hij gekozen om bij MendriX aan de slag te gaan vanwege de informele sfeer en een no-nonsense mentaliteit.

Buiten het werk om houdt hij van motor rijden en ook het bekijken van de motorsport doet zijn hart sneller kloppen. Verder is hij betrokken bij het doen van vrijwilligerswerk, houdt hij van films kijken, reizen en tijd doorbrengen met zijn vrouw.

Product Management

Carvin Werners

Carvin Werners

Product owner

In de zomer van 2016 besloot Carvin na jaren als zelfstandige het koerierswerk achter zich te laten en bij MendriX aan ‘de andere kant’ aan de slag te gaan. Hij implementeert hier, samen met onze klanten, de verschillende modules van MendriX, ondersteunt Support waar mogelijk en verzorgt trainingen voor onze klanten.

De keuze voor MendriX was simpel: hij kende hen al als softwareleverancier in zijn oude functie en is (nog) altijd heel tevreden over de software en de sfeer bij MendriX. Iedereen helpt elkaar waar mogelijk en het gezamenlijke doel is altijd de klant verder te helpen. Buiten zijn werk sport hij graag en gaat hij graag op reis.

Roeland Bron

Roeland Bron

Product Manager / Solution Architect

Sinds april 2015 werkt Roeland bij MendriX. Als Solution Architect bedenkt hij nieuwe MendriX functionaliteiten voor onze klanten waarmee zij het beste uit de MendriX producten kunnen halen. Onze klanten delen gelukkig graag hun visie en ervaring met hem die hij goed kan gebruiken voor de toekomstige Roadmap van MendriX. Hiermee borgen we als bedrijf de beste aansluiting met de markt en lossen we de uitdagingen van onze klanten zo goed mogelijk op. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de samenwerking met onze huidige en nieuwe partners. Hiermee willen wij onze klanten de komende jaren nog beter van dienst zijn.

Development

Mirko Bianco

Mirko Bianco

Tech lead / manager

Sinds juni 2021 is Mirko werkzaam bij MendriX als leider van de Tech development. Hiervoor heeft hij voor verschillende bedrijven gewerkt, van familiebedrijven tot multinationals, van start-ups tot geconsolideerde bedrijven.

Zijn doel is om de beste software uit onze ontwikkelingspijplijn te halen en om dat te bereiken beschermt hij de ontwikkelteams en laat hij de ontwikkelaars zich op hun werk concentreren. Tegelijkertijd werkt hij samen met sales en consultants om onze communicatie en processen te verfijnen.

Martin Visser

Martin Visser

Software Ontwikkelaar

Sinds maart 2012 werkt Martin als allround Software Ontwikkelaar bij MendriX. Hij werkt voornamelijk aan de interface en back-end van de MendriX TMS oplossing. Het leuke aan werken bij dit bedrijf vindt hij het werken met zijn collega’s. Het feit dat het een organisatie is met korte lijntjes met vele uitdagingen en mogelijkheden om te leren.

Verder houdt hij van lange afstanden fietsen, gitaar spelen, naar concerten gaan en niet te vergeten werken aan innovatieve software met toffe collega´s.

Rob Coenen

Rob Coenen

Software Ontwikkelaar

Rob is al sinds 2011 Software Ontwikkelaar bij MendriX. Hij richt zich voornamelijk op de MendriX Mobile. Het leukste aan MendriX vindt hij dat er zeer collegiaal en vriendelijk met elkaar wordt omgegaan. Het lijkt soms net als spelen met technische lego. De sfeer is goed en dat werkt positief en motiverend. Als ontwikkelaar is het heel leuk steeds nieuwe functionaliteit te maken en bestaande te verbeteren, aldus Rob.  
Buiten werktijden is hij ook wel eens bezig met gamen, films en series kijken, liedjes schrijven, muziek maken en componeren. Ook houdt hij van dieren. Hij en zijn vrouw hebben een kat en een hond. Rob is zeer gelovig maar vindt zichzelf niet streng. Heel soms houdt hij zich bezig met kerkelijke activiteiten, maar niet zo veel.  
Remco Zuidam

Remco Zuidam

Software Ontwikkelaar

Na het faillissement van zijn vorige werkgever, kon Remco in april 2016 al snel bij MendriX aan de slag. Hij houdt zich bezig met ontwikkeling en verbetering van de smartphone app en daaraan verwante technieken. Vanaf het begin voelt hij zich bij MendriX welkom en iedereen is erg behulpzaam. Het is een genot om met zo’n professioneel en gedreven team samen te werken dat continu streeft naar kwaliteit en nieuwe ontwikkelingen. Dagelijks krijgt hij de kans nieuwe dingen te leren en mijn vaardigheden te verbeteren en dat werkt zeer motiverend.

In zijn vrije tijd maakt hij graag mooie reizen met zijn vriendin en houdt hij zich bezig met natuur, wandelen, fotografie en duiken.

Felipe Menegossi

Felipe Menegossi

Software Ontwikkelaar

Felipe is in januari 2020 bij MendriX begonnen als softwareontwikkelaar en sindsdien doet hij zijn best om functies van hoge kwaliteit aan onze klanten te leveren. Bugs worden uiteindelijk ook geleverd, maar hij belooft dat ze niet opzettelijk zijn. In zijn vrije tijd gromt hij graag wat death metal, wat niet wil zeggen dat hij dat goed doet. 

Sebastiaan

Sebastiaan

Software Ontwikkelaar

Sebastiaan is sinds 2012 een mobiele app ontwikkelaar en maakt vooral gebruik van webgebaseerde technologieën om cross platform apps te maken (zo ook zijn bovenstaande persoonlijke avatar). In 2020 is hij bij MendriX aan de slag gegaan waar hij de MendriX Mobile Driver en Cross Dock apps onderhoudt en verbetert. Hij focust zich graag op het bieden van de beste gebruikerservaring in de app, maar hij vindt het ook leuk om complexe uitdagingen op te lossen.

Michael Heinrich

Michael Heinrich

Software Ontwikkelaar

Sinds september 2021 is Michael bijna elke dag bezig om bij MendriX zijn passie voor softwareontwikkeling te volgen. Met een lange historie in logistiek, het bankwezen en gemeentes, probeert hij zoveel mogelijk deze ervaringen te gebruiken om pro-actief kwaliteitsgedreven oplossingen te vinden voor de dagelijkse werkzaamheden binnen de transport logistiek. Kwaliteit moet worden gewaarborgd en dat kan alleen als je openstaat voor de wijzigingen in de markt en maatschappij, waarbij het inzetten van meerdere disciplines naast elkaar een belangrijk middel is.

Naast zijn werk is hij altijd wel te vinden in de keuken, in zijn grote verzameling boeken en met een pen in de hand om te verwoorden wat hem raakt en verblijdt. Met meer dan 200 pop concerten en festivals door de jaren heen is hij erg blij dat deze vorm van kunst weer mogelijk is.

En is 42 het antwoord op alles.

Justin Jacobs

Justin Jacobs

Software Ontwikkelaar

Justin is gestart als afstudeerstudent in 2018 en is na het behalen van zijn diploma in dienst getreden als Junior Developer. Inmiddels werkt hij als Medior Developer en werkt hij vooral aan het ontwikkelen van nieuwe features voor MendriX TMS en maatwerk rapportages voor klanten. Het leukste aan MendriX vindt hij de gezellige collega’s en de ruimte die je krijgt om jezelf te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren.

Santosh Patil

Santosh Patil

Software Ontwikkelaar

Santosh Patil is sinds november 2019 softwareontwikkelaar bij MendriX. Hij onderhoudt en verbetert het MendriX TMS en zorgt daarbij voor de hoogste kwaliteitsnormen. Santosh gaat methodisch te werk en is zeer betrokken bij zijn werk als software ontwikkelaar. Hij werkt graag samen met zijn getalenteerde, internationale en diverse collega’s binnen zijn team en werkt gezamenlijk aan het optimaliseren van het bestaande MendriX TMS en het ontwikkelen van nieuwe features.

Bas van Rossem

Bas van Rossem

Software Ontwikkelaar

Bas is in 2021 gestart met zijn stage bij MendriX als software ontwikkelaar. Na zijn stage kwam hij in dienst bij MendriX. Inmiddels maakt hij deel uit van het innovatieteam, met de focus op nieuwe ontwikkelingen in MendriX TMS. Samen met zijn collega’s werkt Bas met enthousiasme aan deze ontwikkelingen en leert hij elke dag nieuwe dingen.
Bram Aarts

Bram Aarts

Software Ontwikkelaar

Sinds 2006 werkt Bram bij MendriX als software developer. Hij kende directeur Laurens van zijn opleiding, dus de klik was er al voordat hij bij MendriX begon. Sinds die tijd heeft hij MendriX gestaag zien groeien van een klein bedrijf met grote ambities naar een flink bedrijf met nog grotere ambities. Hierbij zijn de mensen en het plezier in hun werk altijd centraal zijn blijven staan. Gecombineerd met een superleuk team heeft dat als gevolg dat hij het na zo’n lange tijd nog steeds ontzettend naar zijn zin heeft bij MendriX! Binnen het bedrijf houdt hij zich vooral bezig met het ontwikkelen van de software voor het back-end. Gezien zijn lange geschiedenis bij MendriX kent hij de software van binnen en buiten, dus word ik vaak betrokken bij de meer ingrijpende aanpassingen. I

Support

Sebastiaan Vlietman

Sebastiaan Vlietman

Support

Door de constante groei bij MendriX is onlangs de support afdeling verder uitgebreid. Daarom is Sebastiaan sinds maart als nieuwe medewerker werkzaam als support. Eerder werkte hij bij een softwarebedrijf gespecialiseerd in onderzoeken en recruitment. De support afdeling is verantwoordelijk voor ondersteuning van onze klanten bij al hun vragen en ze daarmee te helpen bij het optimaal gebruik van de software.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden