MendriX

MendriX transportsoftware | Teamfoto

Wie er schuilen achter MendriX?

Een vrolijke club enthousiaste, gedreven, creatieve mensen.

 

laurensLaurens van Run – Directeur

Na een studie Informatica, heb ik in 2003 Global Data Exchange opgericht. Met veel plezier probeer ik ervoor te zorgen dat onze producten en service van hoog niveau zijn. Hierbij vind ik het erg belangrijk dat onze klanten altijd de beste en meest moderne service richting hun klanten kunnen bieden.

Naast mijn werk ben ik twee keer per week te vinden op het hockeyveld en in het weekend probeer ik zoveel mogelijk leuke dingen te doen met mijn vriendin en dochters. Ook met vrienden een biertje drinken in de kroeg, is iets waar ik graag tijd voor vrij maak.

 

markMark van der Hijden – Directeur

Sinds 1996 werk ik aan de MendriX-producten voor onze klanten. Ik probeer klanten niet te geven wat ze vragen, maar vooral wat zij nodig hebben. Ik vind het leuk klanten te verrassen met oplossingen waar zij zelf nog niet aan gedacht hadden.

Mijn krachten liggen op architectuurvlak en beheersbaarheid, maar ik ben een allrounder die op vele vlakken taken vervult.

Buiten mijn werk houd ik van hardlopen, computers als hobby, familie en uit eten gaan met vrienden Samen met mijn vriendin en onze katten woon ik heel gelukkig in een fijn huis in Eindhoven.

 

hansHans Versteegh – Accountmanager

Vanaf september 2007 ben ik werkzaam bij MendriX en in mijn rol als accountmanager verantwoordelijk voor verkoop. Voor mijn avontuur hier heb ik verschillende verkoopfuncties gehad in de telecombranche.

Vanaf de eerste dag is het erg leuk om voor MendriX te mogen werken: fijne collega’s die vakkundig zijn, er gebeurt veel en er heerst een echte teamspirit.

Naast mijn werk, ga ik elke donderdagavond kegelen met vrienden, houd ik van feestjes, vakantie en vind ik het leuk om met mijn gezin lekker de natuur in te gaan te voet of op de fiets.

 

WimWim Elders – Accountmanager

Ik ben op 1 januari 2015 als accountmanager begonnen. Mijn belangrijkste taak is om onze bestaande klanten tevreden te houden en (als ze dat nog niet al waren) blij te maken. Daarnaast probeer ik natuurlijk ook om nieuwe relaties te overtuigen van ons mooie product MendriX.

Vanzelfsprekend kan ik dit niet alleen, het is dan ook prettig om te merken dat we binnen MendriX met het hele team bezig zijn de klanttevredenheid hoog te houden.

Ik woon in het Gooi en heb een passie voor auto’s en autorijden. De vele kilometers die ik voor mijn baan afleg zijn voor mij dus geen probleem. Verder hou ik van mountainbiken, en ga ik graag op vakantie (wie niet …).

 

Eline van Zee – Support Consultantelinezee

Na een studie HTS Informatica in dé studentenstad Eindhoven, ben ik begonnen als programmeur bij een automatiseringsbedrijf. Al snel merkte ik dat ik support veel leuker vond en had ik het geluk dat ik, binnen hetzelfde bedrijf, mijn werkzaamheden daarop kon richten. Dit werk heb ik jaren met veel plezier gedaan en na verschillende omzwervingen, zoals mede-eigenaar van een partyverhuurbedrijf, ben ik in 2014 weer in de support terecht gekomen.

Sinds half november 2015 maak ik deel uit van het professionele en enthousiaste team van MendriX. Mijn passie is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun vragen en hun problemen. Als u naar ons belt, is de kans groot dat u mij aan de lijn krijgt en hoop ik u naar tevredenheid te kunnen helpen!

In mijn vrije tijd houd ik van salsa dansen. In het weekend ben ik dus geregeld op een salsa feestje te vinden. Daarnaast houd ik van motorrijden, sporten in de sportschool en vind ik het erg leuk om gezellige dingen te doen met mijn dochter, zoals samen koken of knutselen.

 

Roeland Bron – Consultantroeland_site_klein

Ik ben in april 2015 begonnen bij MendriX als Business Consultant. Hiervoor heb ik 15 jaar workflowsoftware gemaakt en geïmplementeerd in de financiële wereld. Bij MendriX implementeer ik, samen met onze klanten, de verschillende modules van MendriX. Naast implementaties hoop ik een waardevol aanspreekpunt voor algemeen advies te zijn.

Ik heb voor MendriX gekozen vanwege de open cultuur, intern maar vooral ook extern. Met een groeiend leuk en gezellig team van mensen die elkaar vooral aanvullen proberen wij onze klanten vooruit te helpen. Vaak met eigen oplossingen maar, als dat beter is, ook met behulp van partners. Een open cultuur met een open “mind”. Thuis vind je mij vaak in de keuken. Geen topchef maar vooral een gezelligheidskok. Samen met en voor mijn vrouw, dochter, zoon en goede vrienden.

 

Carvin Werners – Consultantpictogram_mendrix

In de zomer van 2016 besloot ik na jaren als zelfstandige het koerierswerk achter mij te laten en bij MendriX aan ‘de andere kant’ aan de slag te gaan. Ik implementeer hier, samen met onze klanten, de verschillende modules van MendriX, ondersteun Support waar mogelijk en verzorg trainingen voor onze klanten.

De keuze voor MendriX was simpel: ik kende hen al als softwareleverancier in mijn oude functie en ben (nog) altijd heel tevreden over de software en de sfeer bij MendriX. Iedereen helpt elkaar waar mogelijk en het gezamenlijke doel is altijd de klant verder te helpen. Buiten mijn werk sport ik graag en ga ik graag op reis.

 

Gwen Kuijten – Marketing & Communicatiegwen

Na mijn studie Reclame, Marketing & Communicatie ben ik de ICT-wereld ingerold. Via een marketingbureau en middelgrote IT-dienstverlener ben ik sinds oktober 2013 werkzaam bij MendriX. Onze website, beursdeelname, activiteit op social media, promotiemateriaal, het behoort allemaal tot mijn werkzaamheden.

Het leuke aan hier werken vind ik de informele werksfeer, het contact onderling en de diversiteit in onze doelgroep. Van een transporteur met twintig vrachtwagens, tot een zelfstandige koerier: wij zorgen ervoor dat zij een hogere service en kwaliteit aan hun klanten kunnen bieden.

Naast mijn werk bij MendriX fitness ik veel, ben ik een actief (mama)blogger en zijn mijn twee dochtertjes mijn grootste hobby. Lekker eten, wijn en tijd doorbrengen met man, kids en vrienden maakt mij het gelukkigst.

 

Jacqueline Wilting – Office Managerpictogram_mendrix

Sinds mei 2016 werk ik als Office Manager bij MendriX. Mijn functie is veelzijdig en bestaat uit de boekhouding, inkoop, relatiebeheer, het verlengen van licenties, organisatie van vergaderingen en natuurlijk de personeelsuitjes. Het fijne aan hier werken is de informele sfeer.

Naast mijn werk heb ik een leuke man en twee kindjes, runnen wij ons eigen bedrijf, ga ik graag uit eten en compenseer ik dat met sporten.

 

Bram Aarts – Software Ontwikkelaarpictogram_mendrix

In augustus 2006 ben ik begonnen als Software Ontwikkelaar. Daarvoor heb ik de opleiding Bedrijfskundige Informatica aan de Technische Universiteit Eindhoven afgerond. Via mijn studiegenoot Mark Snoek (mede-oprichter van MendriX) ben ik hier terechtgekomen.

Als Software Ontwikkelaar houd ik mij bezig met het realiseren van uitbreidingen in MendriX en het oplossen van bugs; heel soms wordt er een gevonden. Ik heb bijvoorbeeld gewerkt aan staffels, inkoop, koppelingen met scanners, database-optimalisaties en de mogelijkheid om filterinstellingen op te slaan. Daarnaast bied ik ondersteuning aan klanten wanneer zij vragen of problemen hebben.

 

Rob Coenen – Software Ontwikkelaarrob

Maart 2011 ben ik als Software Ontwikkelaar begonnen bij MendriX. Voorgaand aan deze baan heb ik gewerkt als CNC Programmeur met enkele technische en creatieve taken ernaast. In mijn eigen tijd heb ik mij verdiept in software ontwikkeling. Het is een prachtkans dat ik hier de mogelijkheid krijg om te groeien en elke dag iets leer.

Het leukste aan MendriX vind ik dat er zeer collegiaal en vriendelijk met elkaar wordt omgegaan. De sfeer is goed en dat werkt positief en motiverend. Als ontwikkelaar is het heel leuk steeds nieuwe functionaliteit te maken en bestaande te verbeteren. Het wordt nooit saai en ik leer iedere dag. Het mooie is om oplossingen te creeren waar onze gebruikers echt iets aan hebben.

Buiten werktijden ben ik betrokken bij de (muzikale) invulling van de diensten van mijn kerk, Rafael Gouda, en bij uiteenlopende gebedsbijeenkomsten. Ook houd ik mij bezig met andere creatieve uitingen, zoals tekenen, schilderen, schrijven of multimedia.

 

Martin Visser – Software Ontwikkelaarmartin

Sinds maart 2012 werk ik als Software Ontwikkelaar bij MendriX. Het ontwikkelen van software is voor mij eigenlijk een uit de hand gelopen hobby, bij MendriX heb ik de kans gekregen van mijn hobby mijn beroep te maken en werk ik samen met collega’s aan het uitbreiden en verbeteren van MendriX TMS. Waar nodig probeer ik tevens onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen.

Het leuke aan werken bij dit bedrijf vind ik de collega’s, het feit dat het een kleine organisatie met korte lijntjes is en de vele uitdagingen en mogelijkheden om te leren die op mijn pad komen. Naast werk, probeer ik in mijn vrije tijd zoveel mogelijk te genieten van het leven.

 

reneRené Vaessen – Software Ontwikkelaar

Als inhuurkracht bij MendriX, in 2012, begonnen aan de ontwikkeling van MendriX Mobile voor smartphones. Na het voltooien van dit project ben ik als vaste deeltijdmedewerker in dienst getreden, waarbij ik tot groot genoegen, onder meer, mag werken aan nieuwe initiatieven op web-, mobile- en gebruikersinterface gebied.

De collegialiteit en openheid bij MendriX ervaar ik als prettig en heel kenmerken, er is altijd ruimte is voor iedereen om bij te dragen aan doelstellingen en ideeën. Naast werk heb ik als hobby’s, wandelen en trainen met mijn herdershond en beleef ik als geregistreerd zendamateur veel plezier aan diverse gerelateerde hardware- en software- projecten.

 

Remco Zuidam – Software Ontwikkelaarpictogram_mendrix

Na het faillissement van mijn vorige werkgever, kon ik in april 2016 al snel bij MendriX aan de slag. Ik houd mij bezig met ontwikkeling en verbetering van de smartphone app en daaraan verwante technieken. Vanaf het begin voel ik me bij MendriX welkom en iedereen is erg behulpzaam. Het is een genot om met zo’n professioneel en gedreven team samen te werken dat continu streeft naar kwaliteit en nieuwe ontwikkelingen. Dagelijks krijg ik de kans nieuwe dingen te leren en mijn vaardigheden te verbeteren en dat werkt zeer motiverend.

In mijn vrije tijd maak ik graag mooie reizen met mijn vriendin en houd ik me bezig met natuur, wandelen, fotografie en duiken.

contact

MendriX
Bisonspoor 8006 (Toren Athens)
3605 LW Maarssen
T 0346 - 290 700