Een nieuwe uitbreiding van MendriX TMS die nog dit jaar beschikbaar komt, maakt het mogelijk om naast auto en oplegger maar liefst twee stuks extra materiaal in te plannen. Bijvoorbeeld, zoals genoemd door Logistiek.nl, een automatisch volgende vrachtauto met oplegger. Met MendriX bent u dus al klaar voor het onbemand rijden waarmee TNO dit jaar een proef zal starten.

Voor een van onze grote, internationale, klanten is gewerkt aan uitbreiding van planningsmogelijkheden. Naast het plannen van een auto en oplegger en deze koppelen aan een chauffeur (en bijrijder), kunnen nu twee extra stuks materiaal gepland worden en bent u klaar voor de toekomst.

“Je kon al vier zaken plannen via orders of ons geavanceerde grafisch planbord, maar dat zijn er inmiddels dus zes.” De vraag om deze toevoeging is in eerste instantie ontstaan om kooiapen en andere rijdende tools in te kunnen plannen en op die manier altijd exact te weten waar al het materiaal zich bevindt, maar sluit perfect aan bij het toekomstbeeld van vrachtwagens zonder chauffeur die ladingen halen en lossen en dus gepland moeten worden. Klaar zijn voor de toekomst? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden