MendriX

Softwareoplossing voor koeriers | MendriX

Laatste MendriX nieuws

Blijf op de hoogte, lees hier ons laatste nieuws.

Omzetstijging koeriers dankzij internetaankopen

11 juli 2016 | koerier

De omzet van koeriers is in het eerste kwartaal van 2016 met maar liefst 9% gestegen (bron: Kwartaalmonitor Transport en Logistiek, CBS). Dit hoge cijfer is te wijten aan de alsmaar toenemende internetverkopen. MendriX transportsoftware erkent deze groei. Het is dus niet voor niets dat last-mile delivery volledig automatisch door MendriX geregeld wordt.

Webshops zetten vaak koeriersbedrijven in om hun leveringen bij de consument af te leveren. De koerier wordt door de consument ‘afgerekend’ op zijn service. Consumenten willen niet meer de hele dag thuis hoeven blijven omdat ze een pakket verwachten, dus het is belangrijk voor koeriers om hun klanten van de juiste leveringsinformatie te voorzien. MendriX begrijpt dit.

De consumentenlevering (last-mile delivery) met notificaties per mail of sms zijn een verlengstuk van uw planning. Uw chauffeur kan de planning via de telefoon of de chat in onze mobiele app laten weten dat zij vertraging oplopen en de planner springt hier direct op in door een (nieuw) berichtje naar de klant te versturen. Zo krijgt uw eindklant dus nooit een fout tijdstip van aflevering door en bent u dankzij deze service hét perfecte visitekaartje voor de webshop!

contact

MendriX
Bisonspoor 8006 (Toren Athens)
3605 LW Maarssen
T 0346 - 290 700