De omzet van koeriers is in het eerste kwartaal van 2016 met maar liefst 9% gestegen (bron: Kwartaalmonitor Transport en Logistiek, CBS). Dit hoge cijfer is te wijten aan de alsmaar toenemende internetverkopen. MendriX transportsoftware erkent deze groei. Het is dus niet voor niets dat last-mile delivery volledig automatisch door MendriX geregeld wordt.

Webshops zetten vaak koeriersbedrijven in om hun leveringen bij de consument af te leveren. De koerier wordt door de consument ‘afgerekend’ op zijn service. Consumenten willen niet meer de hele dag thuis hoeven blijven omdat ze een pakket verwachten, dus het is belangrijk voor koeriers om hun klanten van de juiste leveringsinformatie te voorzien. MendriX begrijpt dit.

De consumentenlevering (last-mile delivery) met notificaties per mail of sms zijn een verlengstuk van uw planning. Uw chauffeur kan de planning via de telefoon of de chat in onze mobiele app laten weten dat zij vertraging oplopen en de planner springt hier direct op in door een (nieuw) berichtje naar de klant te versturen. Zo krijgt uw eindklant dus nooit een fout tijdstip van aflevering door en bent u dankzij deze service hét perfecte visitekaartje voor de webshop!
[popuplink url=”contactformbox”]
Weten wat dit voor u betekent?[/popuplink]

[popupcontent id=”contactformbox”]

Snel antwoord op al uw vragen!

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen geheel vrijblijvend telefonisch contact met u op om al uw vragen over MendriX te beantwoorden.

[contact-form-7 id=”32″ title=”Contactformulier 1″][/popupcontent]

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden