Offsizeparcel kreeg de kans om te gaan rijden voor een grote leverancier van raamdecoratie. Die leverancier stelde alleen één eis: Klanten moesten zelf de voorkeur voor levering aan kunnen geven in tijdsvensters van 2 uur. Hiervoor werkt Offsizeparcel nu samen met MendriX.

Charly Perné:
“Dankzij MendriX zijn we niet zomaar een koeriersbedrijfje dat wat ‘aanrommelt’, maar zijn we een serieuze en professionele speler.”

Offsizeparcel werkt momenteel met vijf vaste voertuigen die dagelijks rondrijden door Nederland. Een van de oprichters, Charly Perné, vertelt: “Een jaar geleden had ik hiervan niet durven dromen. We zijn begonnen met één opdrachtgever. Nu hebben we 20 opdrachtgevers, waarvan er een aantal tussen zit die ons heel veel werk bezorgen.”

Registreer u nu gratis voor de ICT & Logistiek!

Stukje extra klantenservice met MendriX TMS Software

Met de grote opdrachtgever die Offsizeparcel erbij kreeg, was het niet meer mogelijk om de orders handmatig te verwerken. “We moesten dus een compleet systeem hebben, waarin we orders, ritten en personeel konden organiseren. Daarnaast was het van belang dat we ook tijd- en email notificaties zouden kunnen uitsturen. De belangrijkste voorwaarde voor ons was dat klanten konden aangeven dat een product de volgende dag tussen bijvoorbeeld 12.00 en 14.00 uur geleverd kon worden. Dat extra stukje klantenservice, wat we nu aan al onze klanten kunnen bieden, was een eis van de opdrachtgever”, aldus Perné.

MendriX TMS als verkoopargument

Hij is erg te spreken over MendriX’ TMS Software en krijgt veel positieve reacties van klanten. “Het is veel duidelijker in tijdsvensters, die je zelf kunt instellen. Bovendien kunnen we klanten nog beter informeren over hoe laat hun spullen worden geleverd.” Charly Perné wil zelfs zover gaan dat hij dit nu als verkoopargument gebruikt bij het binnenhalen van nieuwe klanten. “Hiermee laten we gewoon zien dat we niet zomaar een koeriersbedrijfje zijn die wat ‘aanrommelt’, maar een serieuze en professionele speler zijn om rekening mee te houden. Hier hebben we echt MendriX voor nodig!”

Klaar voor de toekomst met MendriX

Voor de selectie van de TMS oplossing had Charly Perné niet lang nodig. Hij toetste online iets in met track en trace, en kwam direct op MendriX uit. Na gesproken te hebben met de account manager van MendriX, was hij overtuigd. “Die wist duidelijk waar hij het over had.” Perné is erg te spreken over de samenwerking met MendriX. Zowel qua professionaliteit als kwaliteit. “Vanuit de support afdeling worden we altijd goed geholpen en we blijven up-to-date met de laatste ontwikkelingen. Wat mij betreft, zijn we samen met MendriX klaar voor de toekomst.”

Wilt u net als Offsizeparcel met MendriX een extra verkoopargument hebben?!

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen, geheel vrijblijvend, telefonisch contact met u op om al uw vragen over MendriX TMS Software te beantwoorden. Of bezoek ons op de ICT & Logistiek.

  • Voer een 10-cijferig telefoonnummer in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Offsizeparcel

Offsizeparcel is opgezet door Perné Pakketdienst en Logistics. De pakketdienst is huisvervoerder van diverse webshops en bedrijven. Met vijf eigen wagens op het wagenpark, verzorgt het bedrijf hoofdzakelijk deur tot deur distributie van buitenmaatse pakketten binnen Nederland. Buiten Nederland is mogelijk op aanvraag. Door samenwerking met diverse transporteurs kan Offsizeparcel een landelijke dekking garanderen. Met MendriX biedt Offsizeparcel haar klanten extra verzendopties om de levering optimaal te laten verlopen: vanaf bestelling tot bezorging en facturatie: Zo is levering mogelijk in strakke, door de klant aangegeven tijdsvensters en kunnen klanten de status van de levering nauwkeurig volgen. Meer informatie op: Offsizeparcel.nl

 

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden