MendriX is nog steeds de enige partij die het biedt: Volledige transparantie in het vervoerproces met Live Gebeurtenissen. Dankzij deze functionaliteit weet de klant waar hij aan toe is. Weg is de irritatie over een eventueel vertraagde levering. Daarvoor in de plaats komt het YES-gevoel: ofwel tevredenheid en vertrouwen.

Dat is waar transparantie in vervoersprocessen voor zorgt. MendriX heeft een video gemaakt om te laten zien hoe het werkt. “Gebeurtenissen is echt hot momenteel”, aldus directeur Mark van der Hijden van MendriX. “Dat is iets wat we kunnen vertellen, maar wat klanten vooral zelf moeten ervaren of zien. Dat kan nu in deze demo, waarbij klanten een voorproefje krijgen van alle voordelen van Live Gebeurtenissen.”

Instelbaar TMS

“De video triggert, en laat duidelijk zien hoe het werkt.” Hij vertelt: “Tot nu toe zijn we de enige partij die deze mate van instelbaarheid biedt in een Transport Mangement Systeem (TMS) aan de vervoerder.”

Flexibel TMS

Verlader, ontvanger, planner én de consument worden hiermee altijd van de juiste informatie voorzien. Zelfs als er 5 minuten van te voren nog iets wijzigt. Of dat nu een statusverandering is of een andere Expected Time of Arrival (ETA). Dat zorgt voor een hoge mate van flexibiliteit in het TMS en verhoogt de betrouwbaarheid.”

24/7 de juiste informatie

Omdat alles volledig automatisch wordt doorgeschakeld, worden fouten bovendien volledig voorkomen. “De klant heeft 24/7 de juiste informatie”, vertelt Van der Hijden. Een van de klanten die er al mee werkt, vertelt: “KDZ Express levert snel en over heel de wereld pakketten af, tegen scherpe tarieven en met maximale betrouwbaarheid. MendriX stelt ons daarnaast als geen ander in staat om de juiste informatie op het juiste moment aan verlader, ontvanger en planner te verstrekken”, aldus Jeroen den Uijl, directeur van KDZ Express.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden