Overzicht en gebruikersgemak dragen bij aan het optimaal gebruik van MendriX TMS. Een herkenbare indeling, snel de effecten van mutaties zien op je scherm, helpt planners en andere gebruikers van MendriX TMS om klanten en opdrachtgevers goed te kunnen bedienen en snel antwoord kunnen geven op vragen.

De nieuwe User Interface, gebaseerd op de look and feel van Outlook en Windows, maakt het voor gebruikers eenvoudiger om met meerdere systemen te gelijk te werken. Nieuwe gebruikers van ons TMS, die bekend zijn met Windows en Outlook, zullen heel eenvoudig hun weg vinden in deze nieuwe release.

Moderner en overzichtelijker
De nieuwe UI komt zeer binnenkort beschikbaar bij de nieuwe release deze maand! Het grote verschil met de User Interface nu, is dat de nieuwe interface moderner en overzichtelijker oogt. Net zoals bij Windows en Outlook worden taken ondergebracht onder ribbons. Hierdoor krijgt de gebruiker minder knoppen bovenaan het scherm, en ontstaat er meer ruimte op het scherm.

Dit laatste is belangrijk. Een gebruiker die helemaal bekend is met het pakket, kan in feite alles inklappen. Dan gebruik je snelkoppelingen, waarmee je snel van scherm kunt wisselen. Ook die kun je weghalen, waarmee je in een keer de hele planning zichtbaar in het venster hebt.

Houd de berichtgeving in de gaten als je alles wilt weten over de nieuwe User Interface van MendriX TMS. Direct meer weten, neem contact op!

Een kijkje alvast op het vernieuwde scherm.

Nieuwe User Interface MendriX TMS

Je kunt niet wachten en wilt nu meer weten over de nieuwe UI? Wij bellen je graag terug…

Bel mij terug

  • Voer een 10-cijferig telefoonnummer in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden