Planners kunnen orders nu direct maken vanuit het planscherm

In de nieuwe release van MendriX TMS met compleet vernieuwde User Interface (UI), is het nu mogelijk om direct vanuit het planscherm orders in te plannen. Zo hoeft de planner niet te wisselen tussen het order- en ritoverzicht.

Lees ook: De nieuwe user interface van MendriX TMS is Gaaf!

De nieuwe User Interface staat vanaf heden live! Gebruikers kunnen met na de update van de nieuwe release gebruik maken van de nieuwe functionaliteiten en nieuwe schermindelingen. Extra is toegevoegd de mogelijkheid te wisselen tussen de nieuwe indeling en de ‘oude’ indeling met behulp van de handige knop rechtsboven in het scherm. Een van de veranderingen die met name voor planners een wereld van verschil maakt, is de mogelijkheid om direct vanuit het planscherm orders aan te maken.

Hoe dat in zijn werk gaat? Dat zie je hieronder!

Foto scherm met knop!

In de oude situatie werkten planners veelal met twee beeldschermen naast elkaar, waarbij de een voor  het orderoverzicht, en de ander voor het planscherm. Dat hoeft niet meer. “Als planner zijnde wil je rechtstreeks vanuit planning orders of spoedorders kunnen aanmaken, zonder dat je van overzicht hoeft te wisselen”.Deze feature zal niet alleen het gebruikersgemak verhogen, het zal gebruikers van MendriX TMS ook veel tijd schelen. “Iemand die bezig is met planning en aanmaken van orders, kan dat dankzij de nieuwe UI doen in een scherm. Dit scheelt ook heel veel voor het overzicht.”

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden