MendriX heeft in MendriX Mobile nieuwe functionaliteit ontwikkeld, die ervoor zorgt dat look en feel eenvoudig aangepast kunnen worden. MendriX klanten kunnen de app daarmee vormgeven in de huisstijl. Ook het tekenvenster kunnen zij aanpassen naar de huisstijl van hun opdrachtgevers.

De nieuwe functionaliteit wordt toegevoegd aan en is ontwikkeld binnen MendriX Enterprise. Account Manager Hans Versteegh van MendriX is trots op de extra mogelijkheden die zijn toegevoegd aan de MendriX app. “Hiermee kunnen klanten hun oplossing echt verrijken”, zegt Versteegh.

Huisstijl personaliseren

Hij licht graag toe wat het precies doet: “Onze klanten kunnen de huisstijl personaliseren. Dat wil zeggen dat ze deze kunnen aanpassen naar de eigen huisstijl of naar de huisstijl van het bedrijf waarvoor ze leveren.” De functionaliteit werd ontwikkeld in samenwerking met Sandd2me, het pakkettenbedrijf van bezorgbedrijf Sandd. Pakketbezorgingsbedrijven, zoals Sandd, die gebruik maken van de unieke feature, kunnen bijvoorbeeld het tekenscherm van de consument zo instellen, dat die de huisstijl ziet van het bedrijf waar hij een bestelling heeft gedaan.

Customer Journey

René Klis van Sandd vertelt: “Mede dankzij MendriX hebben we Sandd2me kunnen ontwikkelen. Dit met als doel de customer journey te verlengen. De klant herkent van het begin tot het einde dat hij een pakket van een herkenbaar bedrijf ontvangt. Klanten zien dat als ze tekenen; de kers op de slagroom. Volgens hem is dit belangrijk voor de ontvangerstevredenheid. “Ze zullen dan eerder herhalingsaankopen doen bij die webshop. Zo is de cirkel rond, en zijn zowel de verladers als ontvangers en de webshop tevreden.”

Levering in stijl

De TMS-aanbieder meent dat veel pakketbezorgingsbedrijven hier baat bij hebben. Mark van der Hijden, mede-oprichter en -eigenaar van MendriX vertelt waarom deze ontwikkelingen zo belangrijk zijn: “Alles waar MendriX voor staat, en wat MendriX doet, zit hierin verweven: onderscheiding (niemand anders heeft het) en innovatie (wij zijn de eersten, die dit bieden). Het doel van MendriX is om de (eind)klanten blij te maken. Als we op deze manier onze klanten kunnen helpen om ten opzichte van hun klanten nog beter uit de verf te komen, dan is dat fantastisch. Dankzij MendriX kunnen onze klanten niet alleen de beste service bieden, maar kunnen ze ook nog eens hun levering in stijl uitvoeren. Dit zijn details die ervoor zorgen dat een consument de volgende keer opnieuw wil bestellen bij een bedrijf. Dat blijft hangen.”

Eigen unieke oplossing

Volgens Van der Hijden onderscheidt elke klant die dit gebruikt zich hiermee op een eigen manier. “De standaard oplossing is schaalbaar en daardoor kan het helemaal aangepast worden aan de wensen van de klant. Zo heeft elke klant een eigen unieke oplossing, waarin hij zichzelf op een innovatieve manier kan positioneren ten opzichte van de concurrent.”

MendriX op de ICT & Logistiek

Ook dit jaar kunt u MendriX weer vinden op de ICT & Logistiek ( Standnummer: 01.B050). Wij zijn benieuwd naar uw logistieke uitdagingen. Kom en daag ons uit op 7 en 8 november. Wij wijzen u graag de weg naar hét TMSRegistreer u nu alvast gratis, want dit wilt u niet missen!

Wilt u meer weten over deze functionaliteit?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen, geheel vrijblijvend, telefonisch contact met u op om al uw vragen te beantwoorden, en samen met u op zoek te gaan naar een oplossing voor uw uitdagingen.

  • Voer een 10-cijferig telefoonnummer in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden