MendriX behoort tot de snelstgroeiende bedrijven van ons land en sleept hiermee een FD Gazellen Award in de wacht. Wij zijn ontzettend trots op deze prestatie en nemen de award, die op donderdag 19 november uitgereikt wordt, graag in ontvangst! MendriX bestaat al bijna 20 jaar, maar heeft de laatste jaren een enorme groei in zowel personele bezetting als omzet doorgemaakt. De vraag naar complete transportsoftware, al dan niet in combinatie met mobiele oplossingen, blijft toenemen, zéker nu de transportsector weer groeit.

“Met een groep enthousiaste medewerkers werken wij elke dag hard aan innovatieve oplossingen voor de transportbranche”, aldus Laurens van Run, Directeur. MendriX staat niet alleen voor een software-oplossing van hoge kwaliteit maar ook een betrouwbare partner die werk uit handen neemt en met de klant meedenkt. “Onze mensen vormen de basis van het succes, dankzij hen kunnen wij onze klanten helpen bij het verbeteren van hun prestaties. En dát is waar het uiteindelijk om draait!”

Over de FD Awards
De FD Gazellen Awards – een initiatief van Het Financieel Dagblad – worden dit jaar voor de twaalfde keer toegekend aan Nederlandse bedrijven die een onafgebroken omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar hebben laten zien. Daarnaast gelden er een aantal andere criteria, waaronder financiële gezondheid en winstgevendheid, waaraan MendriX ruimschoots voldoet.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden