Hoewel de temperatuur buiten anders doet vermoeden, staat kerst alweer voor de deur. Via deze weg willen wij jou fijne feestdagen en alvast alle goeds voor het nieuwe jaar wensen. Dat 2020 maar veel veilige, volle en goed geplande ritten mag leveren!

MendriX wenst jou…

Natuurlijk gaan de feestdagen om nog om veel meer dan goede, volle en efficiënt geplande ritten. Om dat te benadrukken, werd het team van MendriX dit jaar verrast met een kerst/ eindejaarscadeau met extra betekenis, namelijk de duurzame solar lamp van #WakaWaka. Laurens van Run, sprak namens het MT het team toe, en hoopt dat dit cadeau inspireert: “Hiermee ondersteunen we ook het goede doel”, aldus Van Run. “Bedankt iedereen voor alle inspanningen!”

Namens het MendriX team: mooie feestdagen en een gelukkig nieuw jaar toegewenst. Vol lichtpuntjes 😉 #WakaWaka #lichtindonkeredagen #Solarlight

Het cadeau komt in ieder geval goed van pas in deze donkere dagen! Mooi om op deze manier (letterlijk) het licht te verspreiden bij al die mensen die geen toegang hebben tot elektriciteit. Alvast fijne feestdagen en een gelukkig nieuw jaar iedereen, namens het hele MendriX team. We wensen iedereen een jaar vol mooie lichtpuntjes toe. 🙂

Lees meer over WakaWaka: bezoek de website WakaWaka.nl

Openingstijden MendriX
In verband met de feestdagen is MendriX uiteraard met kerst en nieuwjaarsdag gesloten. Hou de website in de gaten voor actuele openingstijden. Op 24 en 31 december sluiten we de deuren wellicht ook wat eerder dan anders. De rest van de week zijn wij bereikbaar tijdens reguliere openingstijden (9 tot 17.30 uur) via 0346-290700. Uiteraard kunt u ons, in geval van spoed, 24/7 bereiken via de alarmlijn (0346-290708).

Interesse in MendriX of onze oplossingen? Vul hieronder het formulier in, dan nemen we vrijblijvend contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een 10-cijferig telefoonnummer in
*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden