Het zijn uitdagende tijden. MendriX is continu bezig om samen met partners, klanten en medewerkers de beste passende manier te vinden, om veel betere marges te verkrijgen. Daarin zien we natuurlijk obstakels. We helpen ondernemers graag omdenken om die obstakels te veranderen in leer- en groeimomenten. Zo hebben we in 2020 laten zien dat we je kunnen helpen om veilig te werken in een anderhalve meter samenleving. Ondanks de crisis blijft MendriX groeien. Groei jij met ons mee? 

De stress van alledag kan zo’n obstakel zijn: hoe stem je in de drukte resources op elkaar af? Wil je als ondernemer voorkomen dat je verzandt in het operationele en meer in- en overzicht verkrijgen? Wil je tactisch en strategisch kunnen vooruitdenken en plannen? Dan is het goed om even stil te staan, en de logistieke processen onder de loep te nemen. Waar kan het beter?

2021

MendriX kan alvast een tipje van de sluier oplichten: in 2021 gaan we verder met de ontwikkeling van ons TMS, en andere innovatieve oplossingen. Binnenkort komen we met een e-book, waarin we één en ander uitlichten. Hou onze website en social media in de gaten, en mis het niet!

De tijd rond de feestdagen is vaak een tijd van bezinning. Ondanks de lockdown kunnen we hopelijk genieten met dierbaren, en denken we ondertussen ook na over wat we nu bereikt hebben. In geval van MendriX zijn we bijzonder trots waar we nu staan. We mochten ons team uitbreiden met hele goede developers, en sleepten voor de 6e keer de FD Gazelle in de wacht, vanwege onze stabiele groei. 
Mede dankzij onze klanten en medewerkers konden we zo ver komen, waarvoor onze dank. Samen blijven we naar de beste resultaten streven, en dat zal ook het komende jaar weer zichtbaar worden. Graag blikken we nog even terug, om dan in 2021 er weer volop tegenaan te gaan. We hopen dat we elkaar dan weer te mogen ontmoeten… 

Nieuwsoverzicht 2020

Dit jaar waren we niet of nauwelijks op kantoor… Om in de sfeer te komen, delen we graag deze video van afgelopen jaar. Fijne feestdagen!

Openingstijden MendriX
In verband met de feestdagen is MendriX uiteraard met kerst en nieuwjaarsdag gesloten. Hou de website in de gaten voor actuele openingstijden. Op 24 en 31 december sluiten we de deuren twee uur eerder dan anders (om 15.30). Dus, neem tijdig contact op wanneer er nog een moment samen te plannen is, als er zaken zijn die je graag geregeld ziet. De rest van de week zijn wij bereikbaar tijdens reguliere openingstijden (9 tot 17.30 uur) via 0346-290700. Uiteraard kunt u ons, in geval van spoed, 24/7 bereiken via de alarmlijn (0346-290708).

Namens het MendriX team prettige feestdagen en een gelukkig nieuw jaar!

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden